• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Willa Holland saç rengi?

heiress

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
245
5
318
İstanbul
şu saç konusundaki kararsızlığımla ne yaparım bilmiyorum 2 haftaya bir farklı renkler kafamda beliriyor ve şimdi de bu renk nedir ? $willa-holland-photo.jpg $IMG_9625.jpg (özellikle ilk iki resim)

Eklentiler

• $Willa+Holland+plays+Agnes+Andrews+Gossip+Girl+eTDz3vPye8Gl.jpg
    $Willa+Holland+plays+Agnes+Andrews+Gossip+Girl+eTDz3vPye8Gl.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 441
  • $220px-WillaHolland08TIFF.jpg
    $220px-WillaHolland08TIFF.jpg
    18,1 KB · Görüntüleme: 255
Son düzenleme:
bu rengin adı "kuaförlerin asla tutturamadığı renk":27:hehe üst sağdaki resim koyu küllü kumral görünüyor 6.1 yani.diğerleri kumral 7 numara yani çok hafif küllülük de var

Son düzenleme:
bu rengin adı "kuaförlerin asla tutturamadığı renk":27:hehe üst sağdaki resim koyu küllü kumral görünüyor 6.1 yani.diğerleri kumral 7 numara yani çok hafif küllülük de var

:42: kesinlikle öyle ama ilk resimde pek küllülük var gibi gelmedi sanki bana bir de tecrübesi olan biri şu marka ve numaradır dese fena olmazdı :52:

:42: kesinlikle öyle ama ilk resimde pek küllülük var gibi gelmedi sanki bana bir de tecrübesi olan biri şu marka ve numaradır dese fena olmazdı :52:

ilk resimde çok çok hafif küllülük var diplerde.zaten bizim saçlar böyle renklere boyandığında turuncu yansıma yapıyor o yüzden nötrleme için illaki küllü gerekecek.bir sürü markada bu renkten var ama ben kimsenin bu rengi birebir aynı tutturabildiğini görmedim daha.resimdeki kızın doğal rengi bu çünkü.benim şuanki saç rengim de resimdekine benziyor ama dediğim gibi birebir aynısı olmuyor hiçbir zaman sadece yaklaşabiliyoruz bu renge

çok teşekkürler peki sen en son hangi renge boyamıştın ve altındaki renk neydi ? ben en son saçımı açtım palette m3le turuncu oldu oldukça sonrada majiblond küllü sarı attım çiğ koyu bi sarı oldu bende bu renklere dönmek istiyorum rengi açık olduğundan belki küllü tonlara yaklaşmak daha kolay olur ki her zamanki favorim ; $ASK-I-MEMNU-Bihter-ask-i-memnu-19762787-700-800.jpg $beren-saat-saç-rengi.jpg $beren-saat-stili-4.jpg olmadı bu da olabilir bunu nasıl elde edebilirim bir fikrin var mı peki?

Loreal sublime mousse 60 ilk paylaşılan resimlerin bir ton koyusu sanki. Açık bir zemin üzerinde böyle durur gibi geldi bana.

Son düzenleme:
loreal sublime mousse 60 bence oldukça koyu bir kahve yapar çünkü kardeşimin saçları açık kumral uçlarına 83 tü sanıyorum onu atmıştık bir fark olmamıştı

çok teşekkürler peki sen en son hangi renge boyamıştın ve altındaki renk neydi ? ben en son saçımı açtım palette m3le turuncu oldu oldukça sonrada majiblond küllü sarı attım çiğ koyu bi sarı oldu bende bu renklere dönmek istiyorum rengi açık olduğundan belki küllü tonlara yaklaşmak daha kolay olur ki her zamanki favorim ; Eki Görüntüle 692382 Eki Görüntüle 692384 Eki Görüntüle 692386 olmadı bu da olabilir bunu nasıl elde edebilirim bir fikrin var mı peki?

benim saçım mavi siyahtı önce beyaz sabunla akıttım iyice sonra palette açıcıyla açtım hürrem gibi oldu turuncu yani.üzerine loreal excellence 7.1 küllü kumrala fındık kadar nevacolor 0.11 mavi karıştırdım küllü kumral oldu ama turuncu yansımaları vardı hala boya aktıkça daha da belli oluyordu sonra birkaç kere daha aynı şekilde boyadım renk oturdu iyice ama turuncu yansımadan kurtulamadım bi türlü en sonunda cila yaptım nevacolor 9.01 ve 10.1 ve 0.11 i karıştırarak fakat çok fazla bekletmişim saçımda çok koyu oldu yeşil-gri oldu sonra yıkaya yıkaya 1 haftada aktı o da şimdi ilk mesajındaki kıza çok yakın birşey oldu.beren saatin saçı da koyu küllü kumral bu arada

Back