• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wilders : AK Parti'ye oy verenler ülkenize gidin

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
Wilders : AK Parti'ye oy verenler ülkenize gidin
1446458083541.jpg

• Dünya
  • 02.11.2015

Hollandalı aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin ırkçı lideri Geert Wilders, 1 Kasım seçimlerinden AK Parti'nin zaferle çıkmasını sindiremedi. Sosyal medya üzerinden Hollanda'da AK Parti'ye oy veren Türklere çağrı yapan Wilders skandal ifadeler kullandı.

AK Parti'nin Hollanda'da yüzde 69 oy aldığının açıklanması sonrasında, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi'nin lideri Geert Wilders sosyal medya hesabından tartışma yaratacak bir açıklama yaptı.

'AK Parti'yi seçenler ülkenize dönün'

Geert Wilders ülkesinde yaşayan Türkiyeli göçmenlerin tercihini AK Parti'den yana kullandığı haberini Twitter hesabından paylaştı. Wilders, sosyal medya hesabından şöyle yazdı: "Hollanda'da diktatör Erdoğan'ın partisini seçen Türkler, Türkiye'ye gidin ve İslamofaşizmin tadını çıkarın."

1446458038818.jpg

http://m.ahaber.com.tr/dunya/2015/11/02/wilders-ak-partiye-oy-verenler-ulkenize-gidin

Adamdan nefret ederim fakat tweetinde hakli. Dün yasadigim ülkede bircok Türk cikmis disariya trafigi kilitlemis bayraklar ile kornaya basiyor. Hayir yani niye bu denli seviniyorsunuz? Zaten iyi bir ülkede yasiyorsunuz, daha daha mi refah icinde yasayacaksiniz?

Bazen burdaki irkcilara hak vermesemde anliyorum. Gelmisin burda 2inci,3uncu hatta 4uncu generasyon, kendini bu ülkenin vatandasi olarak göremeyip, hatta hakaret olarak sayiyorsun. Bi futbol macinda bile yasadigin ülkeyi tutmuyorsun. Yasadigin ülkenin politigi hakkinda zerre birsey bilmiyorsun fakat Türkiye icin gidip trafigi tikiyorsun. Sonrada gelsin issizlik maasleri, hastalik maasleri, calisanlarin haklari, herkesin özgür ve esit olmasi.. Kolay tabi öyle oy vermek, ama hicbiri Tr'ye gitmez, övdükleri halde. Hadi madem Tayyip'in sayesinde Türkiye harika oldu, yasadigin ülke hep el edep bilmeyen gavurlar ile dolu. Hadi git canim, seni tutan yok.. :KK14:

Adamdan nefret ederim fakat tweetinde hakli. Dün yasadigim ülkede bircok Türk cikmis disariya trafigi kilitlemis bayraklar ile kornaya basiyor. Hayir yani niye bu denli seviniyorsunuz? Zaten iyi bir ülkede yasiyorsunuz, daha daha mi refah icinde yasayacaksiniz?

Bazen burdaki irkcilara hak vermesemde anliyorum. Gelmisin burda 2inci,3uncu hatta 4uncu generasyon, kendini bu ülkenin vatandasi olarak göremeyip, hatta hakaret olarak sayiyorsun. Bi futbol macinda bile yasadigin ülkeyi tutmuyorsun. Yasadigin ülkenin politigi hakkinda zerre birsey bilmiyorsun fakat Türkiye icin gidip trafigi tikiyorsun. Sonrada gelsin issizlik maasleri, hastalik maasleri, calisanlarin haklari, herkesin özgür ve esit olmasi.. Kolay tabi öyle oy vermek, ama hicbiri Tr'ye gitmez, övdükleri halde. Hadi madem Tayyip'in sayesinde Türkiye harika oldu, yasadigin ülke hep el edep bilmeyen gavurlar ile dolu. Hadi git canim, seni tutan yok.. :KK14:

Hollanda da mı yaşıyorsun?

Ben trafiğe çıkmadım da yemin ediyorum tüm gece silah sesinden uyuyamadım. Jandarma bölgesindeyim birisi de gidip şunları haklamadı. Terbiyesizlik ya, hem tehlike hem gürültü kirliliği aralıksız 6-7 saat devam etti.

Aynen katılıyorum gelsinler gelsinler de dünyanın kaç bucak olduğunu görsunler..Türkiyeye gelip tatil beldelerinden çıkmamaya benzemez.

Çoğu burayı yılda bir ay görüyodur. Yarısı belki burda bile doğmadı. Artvinlyim diyo ama orayı bile görmedi mesela. Kimin milletvekilini seçiyor haberi yok. Emekli olunca bile geri buraya gelmeyeni çok ama nedense veriyolar. Ben olsam gidip vermem oy falan

Ee doğru Demiş adam. Aslında Gurbetçilerin oy kullanması Saçma değil mi ya? Hollanda'da yaşayan bir insan neden beni kimin yöneteceğine karar versin ki?

Yurtdışında yaşayan arkadaşlar yanlış anlamasın sakın amacım yok saymak falan değil ama mantıksız bence.

Hollanda da mı yaşıyorsun?

Ben trafiğe çıkmadım da yemin ediyorum tüm gece silah sesinden uyuyamadım. Jandarma bölgesindeyim birisi de gidip şunları haklamadı. Terbiyesizlik ya, hem tehlike hem gürültü kirliliği aralıksız 6-7 saat devam etti.

Hayir, avrupanin baska ükesinde yasiyorum fakat sevinci bi görecektin. Arabanin camina tayyip'in fotografini asmislar. Arabanin tavaninda cikmis zafer isaretleri, hatta biriler bozkurt isareti yapiyordu, sanirsan mhp kazandi :KK70:

Insan sevinebilir fakat sokaga cikmak niye? 7 haziranda evet bende sevinmistim fakat sokaga cikmak aklimdan gecmedi. Sonucta benim icin birsey degismiyor. Politakicalari asla "sevmem" yani hayranlik duymam. Cünkü %99 daima kendi cebini düsünür. Bu akp icin öyle, mhp ve chp icinde. Sen halk olarak herseyi yutarsan, politikacida seni ezer tabi.

Ee doğru Demiş adam. Aslında Gurbetçilerin oy kullanması Saçma değil mi ya? Hollanda'da yaşayan bir insan neden beni kimin yöneteceğine karar versin ki?

Yurtdışında yaşayan arkadaşlar yanlış anlamasın sakın amacım yok saymak falan değil ama mantıksız bence.

Ben oy kullanmadim mesela fakat gidenler vardi, hatti orda grup halinde allahu ekber diye bagiranlar bile varmis. Artik Tayyip Türkiyeyi degil yurtdisinda yasayan Türkleride ayirmaya basardi. Gerce burdaki Türkler hic birlik beraberlik degildi zaten. Aleviler mum söndücüleri bilen cok insan var...

Ben oy kullanmadim mesela fakat gidenler vardi, hatti orda grup halinde allahu ekber diye bagiranlar bile varmis. Artik Tayyip Türkiyeyi degil yurtdisinda yasayan Türkleride ayirmaya basardi. Gerce burdaki Türkler hic birlik beraberlik degildi zaten. Aleviler mum söndücüleri bilen cok insan var...
Kutluyorum deni arkadaşım. Düşün ki Orayı bile ayrıştıran buraya neler yapmaz.

Ben yurt dışındakilerin ülkemiz icin oy kullanmasina kesinlikle karşıyım zaten.
Ülkemizle sadece vatandaşlık bağının bulunduğu ama burada yasamayanlara ülkemiz hakkında neden hükümeti secmek gibi bir söz hakki veriliyor ki?
Onlarin yaşam standartiyla bizimki bir mi? Veya onlarin neyini etkiliyor burdaki seçimler?

Evet gelsinler, neyi bekliyorlar?
Bu güzel barış dolu ortamda sosyal haklarını sınırsız şekilde yaşayıp, hastanelerimizde hijyen ve ilgi dolu şekilde tedavi olmayı istemezler mi?

Asgari ücretle misler gibi rahat rahat yaşayıp, çocuklarını yenilenen eğitim sistemimizde okutmak dururken dış mehtaplarda neden ne idüğü belirsiz ortamlarda okutuyorlar?

Hem artık Arapça da var serde. ilkokul 2. Sınıfta Arapça'yı öğrenmeye de başlayacaklar. :nazar:

Hollandacayı kavramak yerine Osmanlıcayı öğrenecek çocukları. :nazar:

Şükürler olsun.

Kopsun gelsinler artık geriye.

Bu sevinci burada daha coşkulu yaşayalım. En Büyük TÜRKİYE

Son düzenleyen: Moderatör:
Back