ya şaka mı bu yaaa cidden şaka mı
allahım ne kadar üzüldümü nasıl tüğlerimin diken diken olduğunu anlatamam muhammedin oldüğüne inanamıyorum facebookda o güzel resimleri vardı bakardım ilişikisi vardı ismiyle birlikte
inanamıyorum şok oldum yaaaa
güzel meleğim nasılda üzgündür şimdi allahm sabırlar versin yaaa ((((((hoffffffffffffff
gurbişle beraber gelınlık almışlardı gurbişe nasılda ozenmiştir halbukı bende giyeyim die
ama kurban olduğm allahımın vardır bir bildiği...
offf offfff ......
Çok ama çok zor bir acı. Allah sabır versin. Hepimiz için en büyük korkulardan biridir sevdiğimiz birini kaybetmek. Aklımıza gelince çaresiz kalırken başımıza gelince nasıl hissedeceğimizi düşünemiyorum. Nur içinde yatsın, sevdiğine de bol sabır diliyorum.
burda ne söylesek anlamsız. biliyorum kimse sen gibi hissetmiyor. senin gibi canı yanmıyor. inanması güç..acın tarifsiz.. burda takip ettiğim beğendiğim bi arkadaşım whiterose.. hayatta herşey bizler için ölümde yaşama dair. elbette çok çok zor ama inan bana zamanla acın hafifleyecek.allah bizlere kaldıramayacağımız yükü vermez. sen çok güçlü bir kızsın. buda senin hayattaki imtahanın..allahım sana sabır ve güç versin..
ölüm yok oluş demek değildir. boyut değiştirmektir. beden ruhun hapsidir. sevgilinin ruhu artık özgür. sen iyi ol ki o da iyi olsun. seni hissettiğini unutma...umarım kendini toparlayıp aramıza katılırsın arkadaşım...
ay allahım çok kötü bi durum
kimsenin başına gelmesin
arkadaşada sabırdan başka dileyebilicem bişi yok
allah sabrını bol bol versin
sevdiğinede rahmet eylesin
nurlar içinde yatsın:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Whiterose, kelimelerin kifayetsiz kaldığı yerdeyim...
Allah'tan sevdiceğine rahmet, sana ve bütün yakınlarına sabır dileyebiliyorum sadece:gitme::gitme::gitme::gitme: