Whiterose sevdiceğini kaybetti:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Krdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Krdi

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.155
19
683
48
Burada tanıdığım en cici, en hanımefendi en candan dostlardan biridir Saniş. Pırıl pırıl güleç gözleri, tertemiz yüreği ile hep hakkında en iyisini isteyeceğiniz dost. Bir sevdiği vardı dostlarının çok iyi bildiği. Evlenmeye hazırlanıyorlardı aslında çoktan evlenmiş olurlardı belki sevdiceği lösemi olmasa uzun tedavi süreci başlamasa...Aslında iyiydi yani ne zaman konuşsak bi çok hastaya göre çok iyi durumda olduğunu söylüyordu. Zaman zaman hastanede yatıyordu bünyesi güçlü değildi normal insanlar kadar ama iyiydi direniyordu hastalığına. Kaç gündür göremiyordum Saniş'i burada, msn'de...O bu kadar uzak kalmazdı kk'dan. Bizi habersiz bırakmazdı diye düşünüyordum bugün aradım açmadı telefonunu. Sonra mesaj yazdı 'Muhammet'i kaybettik nolur dualarını eksik etme' diye... Konuşacak durumda değil ki açmıyor telefonunu. Nolur siz de dualarınızı eksik etmeyin. Allah kimsenin umudunu yarım bırakmasın. Sanişimize güç versin, çabuk toparlansın. Ölüm acısının tesellisi yoktur, yarım kalan umudun telafisi yoktur. Dualarımız ona güç versin kendi ruhunda tesellisini bulsun. Allah sevdiğine de yattığı yerde huzur versin, merhamet etsin, rahmet etsin.

cok üzüldüm ,cok zor bır durum ..Allah sabır versinn .I]

çok zor bir durum Allah yardımcısı olsun. ölen kardeşimize Allahtan rahmet diliyorum yakınlarına da sabır diliyorum.

allah günahlarını affetsin...whiterose sabır versin..

allah rahmet eylesin...arkadaşımızada allah sabırla versin... çok üzücü

çok üzüldüm,başı sağolsun arkadaşımızın
Allahım sabırlar versin.

Başın sağolsun canım. Alah sabırlar versin.Kolay değil ama sabır dilemekden başka yapacak şeyimiz yok manen arkandayız.

çok üzüldüm çok..mafoldumben

Mekanı cennet olsun... Allah whiterosa ve ailesine sabırlar versin..

maleseeff sözün bittiği yer
rabbim sabır versin
mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun, whiterose ve tüm yakınlarına sabırlar diliyorum

allah mekanını cennet etsin....

rabbim günahlarını bağışlasın...

((( Allah rahmet eylesin... çok üzücü bir durum... Allah sabır versin (((((((

aaaa:1shok:, nasıl yani ya.

ciddimisin arzu sen.

beraber gülücükler saçtığı sevdiceği yokmu şimdi.:1shok:
Anaaaaa:çok üzgünüm:

Nolcak şimdi, bu kız nasıl toparlanacak.mafoldumben

çok üzüldüm inanamıyorum rahatsız olduğunu biliyordum Muhammed in ama offf

Allah sabırlar versin whiterose uma ailesine mekanı cennet olsun Muhammed in inanamıyorum hala

Çok üzüldüm ya, Allah'ım ailesine ve sevenlerine sabır versin.

başın sağolsun canım hastalığını okumuştum çok üzüldüm çokk
allah sabır versin sana ve ailesine
çok zor bi durum,mekanı cennet olsun
başınız sağolsun

Rabbim rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.... :Saruboceq:
çok zor bir durumdur ama anlamamıza imkan yok.... :gitme: mafoldumben
Rabbim sevdiklerimizle sınamasın bizi.....
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…