Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
White pen Diş Beyazlatma Kalemi kullanan varmı??????
kimseden pek cvp gelmeyince dün aldım deneyim dedim bari...evet ilk kullanımda beyazladı ama 1 kaç saat sonra eskiye döndü...ama 4 hafta kullanın diyor 1 sene kalıcı olur diyor odamı yanlış acaba
kimseden pek cvp gelmeyince dün aldım deneyim dedim bari...evet ilk kullanımda beyazladı ama 1 kaç saat sonra eskiye döndü...ama 4 hafta kullanın diyor 1 sene kalıcı olur diyor odamı yanlış acaba
ya aldım 3gün üst üste kullandım ama o kadar olumsuz yorum aldımki o şeyi dişlerime sürmek istemiyorum ...garip geliyor ağzıma...işe yaramıyorsa boşuna umutlanmayım... biçok şey gibi yine boşa gitti para..
evet yaa arkadaşlar sigara illetine bulaştık malesef ama şöyle beyazlatıcı bişiler yok mu bildiğiniz yada tavsiye edeceğiniz herhangi bişi.. karbonat/kabartma tozu dışında :))
Bunlar işe yaramıyor.Profesyonel diş beyazlatma jelleri kullanmanız gerekiyor.Ben opalescence kullandım ve dişlerim inci gibi oldu ve yapalı 1.5 sene oldu hala bembeyaz.
arkadaşlar bu tür yapay ürünler kullanmayın. benimde dişimin yapısı doğuştan hafif sarımsı birçok yöntem denedim olmuyor boşuna dişlerinize zarar vermeyin...