• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

White Light kullanan var mı ?

.CaFFeiN.

asLnda svıyRm bende sNı:L
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
112
0
96
37
İngiltere
KızLar içinizde white Light diş beyazLatma sistemini kuLLanan var mı ??

Almak istiyorm ama tam olarak işe yarayıp yaramıycağından şüPHeLiyim yardım ederseniz çok sewinirimmm :(:(
sositosositoCADIARZU

:)) aynen bnde uzun zamandır düşünüyorum ama dediğim gibi kararsız kaLDımm:D

bikaç iyi yorum duyarsam aLıcam :D

kızlar bende bu ürünü dün sipariş ettim yarın falan gelir bakalım sonuç nasıl olucak yazarım sizeolumunekankayizsmile

Ben kullandım 1 hafta çok az bir beyazlama oldu( ki ben 10 dk. diyorsa, 20 dk. tutuyordum ) ama devam edemedim alet bozuldu :(

hadi yaaa :( demek işe yaramıyo :( ozamn bnde boşuna aLmıym tşK ederim bılgilendirdiğiniçin cnm :)

kardeLen baŞka kuLLanan yoK sanırım :( :

Bende almayı dusunuyorum ıse yarayıp yaramayacagını gormek ıstıyorum ancak yan etkısı olur mu dıye korkuyorum. tweetypınar herhangıbır sorun olustu mu acaba?

kesinlikle tavsiye etmiyorum. bi kaç kez düzenli kullandım ama tam bi vakit ve para kaybı! amerika'da bi yakınınız varsa orda aynı aparatlara sahip ama farklı bi isimle satılan bu ürünü sipariş edebilirsiniz. onu kullanmıştım çok memnun kaldım. üstelik çok daha uygundu fiyatı. jelleri bittiği için devam edemedim.

kızlar ben ürünü aldım yani bende fark oldu 1-2 ton kadar düzenli kullanımda baya fark ediyomuş diyolar bide ben 25 tl ye aldım bir siteden yan etkiside hiç olmadı bendekaydirigubbakcemile5

yumi nereden aldın 25 TL'ye? çok merak ediyorum ama kararsızım.. bırakınca tekrar sararıyor mu acep? bi de bi dişçiye filan mı danışsak?

peki dişçide beyazlatmanın maliyeti nedir acaba bilen var mı? bir de dişçide klaıcı çözüm mü oluyor? seneye düğünüm var.. bembeyaz olmalı sempatiksalakcinni

ben şuan ev tipi beyazlatma işlemini uyguluyorum 3 kere yaptım toplamda 8 kez yapıcam dişlerim henüz 3. uygulama olmasına rağmen baya beyazladı 5. uygulamadan sonra bembeyaz oldu diyebilcem sanırım şuan sadece beyaz diyebiliyorum

fiyatı ise 300-350 lira 2 sene içerisinde eski haline tamamen dönmese de rengi kırılıyormuş tamamen eski diş rengine dönmesi ise 5 seneyi bulabiliyormuş tabi bu herkese göre değişir benim dişçimin dişleri 8 ayda bi ton kırılmış rengi çünkü günde 1,5 paket sigara içiyor

bi beyazlatma ömür boyu gitmiyor ne yazık ki dediğim gibi en fazla 5 sene ama bahsettiğim fiyatta sadece ilk sefer veriliyor kalıplar için sonra ki senelerde sadece 100 lira ilaç ücreti o kadar da maliyetli bişey değil yani

ben white light gibi bir ürün kullanmıştım, adını hatırlamıyorum ama bundan 3 sene kadar önce kullanmıştım. solüsyonları bitene kadar kullanmıştım ilk zamanlarda 3-4 günde bir, sonra da haftada bir olmak üzere. dişlerimde baya bi beyazlama olmuştu. daha sonra sigarayı kolayı bırakınca zaten dişler artık o kadar sararmaz diye ürünü kullanmayı bıraktım. sonrasında düzenli diş fırçalamayla beyazlığı korudum. şimdi theramed'in oxy white'ını kullanmayı düşünüyorum, yıllar içinde sararma oldu mu bilmiyorum belki olmuştur tekrar en beyaz haline döner. bir de ürün bildiğim kadarıyla alman ürünü. yabancılar bu işi bizden daha iyi yapıyor galiba alsanaalsanasmile

Arkadaşlar ürünü aldım almasına da jelinin bitmesi halinde aldığım yer www.disbeyazlatma.com.tr diş macunu ile devam edebilirsiniz dedi.

Ürün için benden tavsiye en azından, diş doktorundan önce kullanmanızı tavsiye ederim.

Back