White light diş beyazlatıcı

vimjo_moderator1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
695
0
0
İstanbul
sglight1_946.jpg

Diş rengi zamanla ve çeşitli nedenlerde beyazlığını yitirebilir. Aşırı sigara içimi, sürekli çay ya da kahve kullanımı diş tabakasını sarartır. Görsel açıdan istenmeyen bu durum White Light Diş Beyazlatıcı sayesinde artık bir dert olmaktan çıkıyor.

Kullanımı çok pratik olan White Light Diş Beyazlatıcı elinizin altında bulunan bir diş hekimi gibi.
White Light Diş Beyazlatıcısını yanınızda her yere götürebilir ve eskizsiz diş bakımı yapabilirsiniz.

White Light Diş Beyazlatıcı içeriği;

* LED ışığı
* CR2025 Lityum Pil özelliği
* Özel A-B jel
* Diş tabakası

White Light nasıl kullanılır?
White Light kullanmadan önce dişleri normal bir şekilde diş fırçasıyla temizleyin.
White Light içeriğindeki iki ayrı özel jeli karıştırarak diş tabakasına yayın ve bu tabakayı dişlerinize yerleştirin.
Led ışık kaynağını 10 dakika boyunca dişlerinizin üzerinde tutun.
Diş rengine göre istediğiniz kadar beyazlatma seansı uygulayabilirsiniz.

Bu ürün hakkında bilgi yada sipariş için tıklayınız

Son düzenleme:
Nette çok araştırdım itibar etmemek lazım. Birçok zararını kullananlar yazıyor zaten heryerde. Beyazlatma için doktora gitmekten başka çare yok. Diğerleri zarar. Herkes işin maddi yönünde bu tür ürünler satanların.

Nette çok araştırdım itibar etmemek lazım. Birçok zararını kullananlar yazıyor zaten heryerde. Beyazlatma için doktora gitmekten başka çare yok. Diğerleri zarar. Herkes işin maddi yönünde bu tür ürünler satanların.

gerçekten çok haklısınız

aslında kullanılan yöntem aynı...

ama jel konsatrasyonu ve kalitesine güvenemiyorum ben...

tabiki birde kullanım şekli, dişetlerine zarar verir, bu jel

diş beyazlatmak zaten önerilmeyen bir yöntemken ev de yapılması gerçekten zararlı

kk dan şimdiye kadar çok şey öğrendim
öğrendiğim için de çok saygı duyuyordum ama bu ürünlerin burada bulunması benim inancımı sarsıyor.

Doktor kontrolü dışında yapılan bu tip uygulamaların dişlere ve diş etlerine zarar verebildiğini hatta daha kötü yan etkileri olabildiğini de unutmamak lazım tabiki.

ben kullanmıştım bunu bikaç ay önce vee hiiççbir işe yaramadıı daha taksitlerini öderken bi kenara atmıştım:S:S kesinlikle tavsiye etmiyorum...

Crest in diş beyazlatma ürünleri çok kaliteli , ama sapsarı bir dişi beyaz yapmaz ama orta sarı dişleri bayağı yapar , benimkiler zaten beyazdı bembeyaz oldular ama tamamen kalıcı değil , dişleri düzenli fırçalamak ve iyi bir diş fırçası kullanmak gerekli aksi takdirde 1 seneye kalmaz yine eski rengine dönebilir

kk dan şimdiye kadar çok şey öğrendim
öğrendiğim için de çok saygı duyuyordum ama bu ürünlerin burada bulunması benim inancımı sarsıyor.

iyi de bir firma burada onlarca ürünü gibi bunun da reklamını yapıyor. KK size bunu mutlaka kullanın demiyor ki..Ayrıca birinde işe yaramayan bir ürün başka birinde işe yarar. Benim arkadaşımda bu tarz bir ürün kullandı - ki belki de budur bilemiyorum- çok memnun kalmıştı. Buradaki reklamları KK 'ya maletmemek lazım bence :kahve:

malesef bende göremedim tek yaptığı şey dişlerinizin ön yüzeyindeki sigara dan oluşan sarı rengi temizlemesi.O da şöyle o sarılıklar herhalde yumuşuyor sert kıllı diş fırçası ile fırçalandığında çıkıyor.Ne dişlerin alt kısmı temizleniyor nede diş rengi beyazlıyor

ben crest kullandım ve memnunum ama zaten normalde de dişlerime iyi bakarım o yüzden beyazlık kalıcı bende , herkes de aynı etkiyi yapar mı bilmem , kişi kendi bakımlı olmadıktan sonra dönüp dolaşıp sararıyor yine dişler

Back