sakın alma. 5 ay önce aynı ürünü aynı siteden taksitle aldım. bu ay son taksidini ödiycem. 7-8 defa kullandım düzenli olarak hiç fark olmadı. o kadar acıdım ki verdiğim paraya. sanki kaybettiğim bi şeyin hala parasını ödüyo gibiyim.
ama aynı bu aparata sahip başka bi ürün kullanmıştım. o süperdi gerçekten. jelleri bittiği için kullanamadım. amerika'dan bi yakınım getirmişti isteğim üzerine. ama bunu sakın alma. mümkün olursa amerika'dan al hem daha uygun fiyatı hem gerçekten etkili.
Bende sonuç alamadam bundan. En iyisi doktora gidip 1 saatlik seanla işi bitirmek...
75 tl flan cnm
tam bir fiyasko ben kullandım hiç işe yaramadı tavsiye etmemlmaz:
Diş hekimine gidipte beyazlatırsan 45 dk. sürüyor beyaz dişlere kavuşuyorsun. Ben geçen kış sormuştum doktora fiyatı 550 TL demişti. Yukarıda arkadaşımızın bahsettiği 75 TL Dr.'nin yaptığı değil bu eczanelarde satılanları söylüyor sanırım ki, onlarda hiç bir işe yaramıyor. En iyisi hekime gitmek.
cnmmmmmm hani diş tartarını temizlettimm iç taraflarda tartar oluyorduuu ona 60 tl verdim ama bennn beyaz olmasını istiyorum dedigin gibi 550 demiş sana doktor..çok pahalı yaaaaa verilmezki bi diş için..beyaz dişlerim ama kemik rengimden dolayı bembeyaz deil..sanırımmmmm böyle kalcak fırçalamaya devammmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?