• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

White Light diş beyazlama sistemini(10 dk da beyazlatıyor) kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
arkadaşlar sitesine giridgimde aynen böyle yazıyor..alıntı yapıyorum ordan..

White Light, dişlerinizi çok kısa bir süre içinde inanılmaz derecede beyazlaştıran çok özel bir ürün! Diş hekimine gidecek zamanınız, paranız ya da sabrınız yoksa, White Light sizin için mükemmel bir ürün. Ayrıca, evinde haftalar ya da aylar süren diş beyazlatma işlemleriyle uğraşmak istemeyenler için son derece elverişli.

White Light diş beyazlatma sistemi, diş hekimine avuç dolusu para vermeden evde uygulayabileceğiniz bir işlemdir. White Light’ın en iyi yanı, bir lazer diş beyazlatma işleminin tüm avantajlarını, hızlı ve kolay kullanımıyla sunabilmesidir.

kullanan varmı acaba merak ettimm işe yarıyorsa almak istiyorum..fiyatı 48 tl...

sakın alma. 5 ay önce aynı ürünü aynı siteden taksitle aldım. bu ay son taksidini ödiycem. 7-8 defa kullandım düzenli olarak hiç fark olmadı. o kadar acıdım ki verdiğim paraya. sanki kaybettiğim bi şeyin hala parasını ödüyo gibiyim.
ama aynı bu aparata sahip başka bi ürün kullanmıştım. o süperdi gerçekten. jelleri bittiği için kullanamadım. amerika'dan bi yakınım getirmişti isteğim üzerine. ama bunu sakın alma. mümkün olursa amerika'dan al hem daha uygun fiyatı hem gerçekten etkili.

sakın alma. 5 ay önce aynı ürünü aynı siteden taksitle aldım. bu ay son taksidini ödiycem. 7-8 defa kullandım düzenli olarak hiç fark olmadı. o kadar acıdım ki verdiğim paraya. sanki kaybettiğim bi şeyin hala parasını ödüyo gibiyim.
ama aynı bu aparata sahip başka bi ürün kullanmıştım. o süperdi gerçekten. jelleri bittiği için kullanamadım. amerika'dan bi yakınım getirmişti isteğim üzerine. ama bunu sakın alma. mümkün olursa amerika'dan al hem daha uygun fiyatı hem gerçekten etkili.

hadi ya demek işe yaramadııı..aslında dişlerim düzenli fırçalarım temizdir falan ama daha bembeyaz olsun istiyordum..işe yaramıyosa boşa vermem paraa ama resimleri görünce umutlanmıştım:)teşşekürler cnm bnmmm cvp için:)

Diş hekimine gidipte beyazlatırsan 45 dk. sürüyor beyaz dişlere kavuşuyorsun. Ben geçen kış sormuştum doktora fiyatı 550 TL demişti. Yukarıda arkadaşımızın bahsettiği 75 TL Dr.'nin yaptığı değil bu eczanelarde satılanları söylüyor sanırım ki, onlarda hiç bir işe yaramıyor. En iyisi hekime gitmek.

Diş hekimine gidipte beyazlatırsan 45 dk. sürüyor beyaz dişlere kavuşuyorsun. Ben geçen kış sormuştum doktora fiyatı 550 TL demişti. Yukarıda arkadaşımızın bahsettiği 75 TL Dr.'nin yaptığı değil bu eczanelarde satılanları söylüyor sanırım ki, onlarda hiç bir işe yaramıyor. En iyisi hekime gitmek.

cnmmmmmm hani diş tartarını temizlettimm iç taraflarda tartar oluyorduuu ona 60 tl verdim ama bennn beyaz olmasını istiyorum dedigin gibi 550 demiş sana doktor..çok pahalı yaaaaa verilmezki bi diş için..beyaz dişlerim ama kemik rengimden dolayı bembeyaz deil..sanırımmmmm böyle kalcak fırçalamaya devammmmm:)

Diş macunlarının beyazlatma etkisi çok fazla değil. Hemen hemen hepsi birbiri ile aynı. Aldanmayın bu tip pazarlama taktiklerine, almayın.

cnmmmmmm hani diş tartarını temizlettimm iç taraflarda tartar oluyorduuu ona 60 tl verdim ama bennn beyaz olmasını istiyorum dedigin gibi 550 demiş sana doktor..çok pahalı yaaaaa verilmezki bi diş için..beyaz dişlerim ama kemik rengimden dolayı bembeyaz deil..sanırımmmmm böyle kalcak fırçalamaya devammmmm:)

Ah evet unuttum birde o mesele var beyazlatmadan öncede diş tartarına bakıp onuda aradan geçiriyor + bir ücret .... :( Bu arada 60 Tl baya uygun yapmışsın en son onada 110 TL idi. Buarada bana bu fiyatları Diş hastanesi verdi. Hastahane ismi veriliyormu burda bilmiyorum ondan isim yazmadım.

bende de var bi işe yaramadığı gibi kullandığımdan beri dişlerim daha da hassaslaştı üstelik beyazlama açısından da bi faydası olmadı benim ki başka bir marka ama hepsi aynıdır herhalde

aman iyiki hemen almamışım valla:)diş macununa devam ediyorum:)teşkür ederim kıslar:)

kandirmaca...tv de görüp almistim dandik bisey...oyuncak gibi....beyazlattigi falan da yok...para tuzagi hepsinin bogazinda kalsin o paralar

Bende almayı düşünüyordum.
bu yorumlardan sonra vazgeçtim.
Uyarılarınız için teşekkürler.

bende almıştım bi alışveriş sitesinden gerçekten hiçbir işe yaramadı zaten verilen jellerde hemen bittiii eee insan bi olumlu sonuç alamayınca da bırakıyor bi kenara:S:S verdiğim paraya yazık....

Aynen , bende aldım kullandım sonuç hüsran.

2 türlü beyazlatma var
1.si diş hekimi yapıyor tartarları temizleyip sigara , çay kahve lekelerini temizliyor.Fiyat :50-150 arası.
2.s, diş hekimi yapıyor lazer ile dişin rengini 5-10 tona kadar açıyor.Fiyatı: 500-1000 arası.

Sağlıklı Gülüşler.

Back