E Eeeliiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2017 23 5 1 28 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #1 Günaydın arkadaşlar, size bir şey danışacağım. Whatsappıma başka bir telefondan ikinci hesap olarak girersem eski mesajlarım ve sildiğim mesajlar da görülür mü? Görülürse ne kadar eskiler görülür acaba? Bana yardımcı olabilir misinşz? Teşekkürler
Günaydın arkadaşlar, size bir şey danışacağım. Whatsappıma başka bir telefondan ikinci hesap olarak girersem eski mesajlarım ve sildiğim mesajlar da görülür mü? Görülürse ne kadar eskiler görülür acaba? Bana yardımcı olabilir misinşz? Teşekkürler
tuce_tuce Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor Pro Üye Anneler Kulübü 11 Mart 2013 33.377 En iyi cevaplar 1 53.412 798 32 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #2 Silinmiş olan şey nasıl görünecek ki
E Eeeliiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2017 23 5 1 28 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #3 tuce_tuce .!.: Silinmiş olan şey nasıl görünecek ki Genişletmek için tıkla... Çünkü whatsapptan silinen mesajlar tam anlamıyla silinmiyor yine de yedekte kalıyor diye biliyorum...
tuce_tuce .!.: Silinmiş olan şey nasıl görünecek ki Genişletmek için tıkla... Çünkü whatsapptan silinen mesajlar tam anlamıyla silinmiyor yine de yedekte kalıyor diye biliyorum...
kardia mu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2015 524 553 53 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #4 Merhaba eğer sohbet yedegini aldiysan silinen mesajlar aldığın yedek tarihinden itibaren geri getirilebilir
Merhaba eğer sohbet yedegini aldiysan silinen mesajlar aldığın yedek tarihinden itibaren geri getirilebilir
E Eeeliiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2017 23 5 1 28 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #5 kardia mu .!.: Merhaba eğer sohbet yedegini aldiysan silinen mesajlar aldığın yedek tarihinden itibaren geri getirilebilir Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl anlayacağım acaba?
kardia mu .!.: Merhaba eğer sohbet yedegini aldiysan silinen mesajlar aldığın yedek tarihinden itibaren geri getirilebilir Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl anlayacağım acaba?
AngelicaPickles Guru Kayıtlı Üye 14 Şubat 2012 6.206 8.823 448 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #6 Yani uğraşırsan bulur musun bilmiyorum, ama pat diye karşına çıkmaz, sadece silmediğin son sohbetler gözükür.
Yani uğraşırsan bulur musun bilmiyorum, ama pat diye karşına çıkmaz, sadece silmediğin son sohbetler gözükür.
kendinehas Kadrolu Cadı Kayıtlı Üye 4 Şubat 2015 11.087 31.424 598 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #7 Eski mesajlar yüklensin mi diye bir uyarı geliyordu sanki eskiden? Siz mi başka hesapla yükleyeceksiniz başkası mı? Siz deneyin önce başka telefonla.
Eski mesajlar yüklensin mi diye bir uyarı geliyordu sanki eskiden? Siz mi başka hesapla yükleyeceksiniz başkası mı? Siz deneyin önce başka telefonla.
kardia mu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2015 524 553 53 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #8 Whatsappta ayarlarla gir sohbetleri tıkla sohbet yedeğini ac orada su tarihte yedek alindi yazar eger tarih yazmazsa almamissindir
Whatsappta ayarlarla gir sohbetleri tıkla sohbet yedeğini ac orada su tarihte yedek alindi yazar eger tarih yazmazsa almamissindir
E Eeeliiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2017 23 5 1 28 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #9 kardia mu .!.: Whatsappta ayarlarla gir sohbetleri tıkla sohbet yedeğini ac orada su tarihte yedek alindi yazar eger tarih yazmazsa almamissindir Genişletmek için tıkla... Anladım, çok sağolun. Bir de ben telefonumu değiştim bir yıl önce acaba diğer telefonumda yedekleme kalmış mıdır?
kardia mu .!.: Whatsappta ayarlarla gir sohbetleri tıkla sohbet yedeğini ac orada su tarihte yedek alindi yazar eger tarih yazmazsa almamissindir Genişletmek için tıkla... Anladım, çok sağolun. Bir de ben telefonumu değiştim bir yıl önce acaba diğer telefonumda yedekleme kalmış mıdır?
-Sahrud- Bir anka kuşu Kayıtlı Üye 16 Şubat 2015 1.715 5.265 158 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #10 Whatsapp ayarlar bölümünden sohbet yedeği ni tıklayın,orda son yedekleme tarihi yazar bi bakın bakalım
Whatsapp ayarlar bölümünden sohbet yedeği ni tıklayın,orda son yedekleme tarihi yazar bi bakın bakalım
kardia mu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2015 524 553 53 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #11 Eeeliiii .!.: Anladım, çok sağolun. Bir de ben telefonumu değiştim bir yıl önce acaba diğer telefonumda yedekleme kalmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Yedekleme aldiysan kalir
Eeeliiii .!.: Anladım, çok sağolun. Bir de ben telefonumu değiştim bir yıl önce acaba diğer telefonumda yedekleme kalmış mıdır? Genişletmek için tıkla... Yedekleme aldiysan kalir
N nscckts Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Nisan 2014 47.403 127.841 598 38 Gaziantep 30 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Eeeliiii #12 Bende eski whatsaap msjlarima ulaşmaya çalışıyorum acayip lazım oldu ekran görüntüsü almam gerek ama yok olmuyor ...
Bende eski whatsaap msjlarima ulaşmaya çalışıyorum acayip lazım oldu ekran görüntüsü almam gerek ama yok olmuyor ...