Whatsapptan

Eeeliiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2017
23
5
1
28
Günaydın arkadaşlar, size bir şey danışacağım. Whatsappıma başka bir telefondan ikinci hesap olarak girersem eski mesajlarım ve sildiğim mesajlar da görülür mü? Görülürse ne kadar eskiler görülür acaba? Bana yardımcı olabilir misinşz? Teşekkürler

Silinmiş olan şey nasıl görünecek ki

Merhaba eğer sohbet yedegini aldiysan silinen mesajlar aldığın yedek tarihinden itibaren geri getirilebilir

Yani uğraşırsan bulur musun bilmiyorum, ama pat diye karşına çıkmaz, sadece silmediğin son sohbetler gözükür.

Eski mesajlar yüklensin mi diye bir uyarı geliyordu sanki eskiden?
Siz mi başka hesapla yükleyeceksiniz başkası mı?
Siz deneyin önce başka telefonla.

Whatsappta ayarlarla gir sohbetleri tıkla sohbet yedeğini ac orada su tarihte yedek alindi yazar eger tarih yazmazsa almamissindir

Whatsappta ayarlarla gir sohbetleri tıkla sohbet yedeğini ac orada su tarihte yedek alindi yazar eger tarih yazmazsa almamissindir

Anladım, çok sağolun. Bir de ben telefonumu değiştim bir yıl önce acaba diğer telefonumda yedekleme kalmış mıdır?

Whatsapp ayarlar bölümünden sohbet yedeği ni tıklayın,orda son yedekleme tarihi yazar bi bakın bakalım

Bende eski whatsaap msjlarima ulaşmaya çalışıyorum acayip lazım oldu ekran görüntüsü almam gerek ama yok olmuyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…