Merhaba,
Uzun yıllar Tarot falı bakmaktayım ve açıkcası bu alanda samimiyetten uzak,kadınları, üzerlerinden büyük paralar kazanabilecekleri bir araç olarak gören zihniyetten tiksinmekteyim.Öncellikle şunu belirteyim.Ne kadar pahalı o kadar iyi diye yüksek meblalar yatırdığınız falcılardan değilim.Büyücü değilim ve bu işi "zengin" olmak için icra etmemekteyim.
Şahsımla ilgili daha detaylı bilgi edinmek veya tarot açtırtmak isteyenler özelden yazarlarsa sevinirim.
Sağlık ve huzur diliyorum
Tesekkur ederiz baktirmak istemiyoruz :) sahsinizla da ilgilenmiyoruz
Merhaba, reklam yasak.Merhaba,
Uzun yıllar Tarot falı bakmaktayım ve açıkcası bu alanda samimiyetten uzak,kadınları, üzerlerinden büyük paralar kazanabilecekleri bir araç olarak gören zihniyetten tiksinmekteyim.Öncellikle şunu belirteyim.Ne kadar pahalı o kadar iyi diye yüksek meblalar yatırdığınız falcılardan değilim.Büyücü değilim ve bu işi "zengin" olmak için icra etmemekteyim.
Şahsımla ilgili daha detaylı bilgi edinmek veya tarot açtırtmak isteyenler özelden yazarlarsa sevinirim.
Sağlık ve huzur diliyorum
Çoğul eki kullanma nedeniniz burdaki tüm üyeleri temsil ediyor olduğunuzu düşündüğünüzden dolayı olsa gerek.Fakat yine de bırakalım herkes kendi karar versin
Merhaba, reklam yasak.
İyi niyetinizi anlıyorum ama özellikle falcıların üye olup bu şekilde reklam yapması yasak. Falcılara gidip onlar hakkında fikir beyan etmekte sorun yok ancak falcının kendisi üye olunca objektif bir durum olmuyor maalesef.Merhabalar,
aslında reklam yapma gibi bir niyetim yoktu.Her üye gibi ilgi alanımla alakalı olarak başlık açarak sizlere ulaşma çabası içindeyim.Fal bölümünde yazılanlara baktığımda bir çok üye birbirine falcı tavsiyelerinde bulunup bir nevi reklam yapmış.
İyi niyetinizi anlıyorum ama özellikle falcıların üye olup bu şekilde reklam yapması yasak. Falcılara gidip onlar hakkında fikir beyan etmekte sorun yok ancak falcının kendisi üye olunca objektif bir durum olmuyor maalesef.
Hello gaybı ancak Allah bilir. Yaratana şirk koşmayın saçmalamayın öpt bye