Whatsapptan uygun fiyata tarot bakıyorum

Chiamart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
5
2
34
Merhaba,

Uzun yıllar Tarot falı bakmaktayım ve açıkcası bu alanda samimiyetten uzak,kadınları, üzerlerinden büyük paralar kazanabilecekleri bir araç olarak gören zihniyetten tiksinmekteyim.Öncellikle şunu belirteyim.Ne kadar pahalı o kadar iyi diye yüksek meblalar yatırdığınız falcılardan değilim.Büyücü değilim ve bu işi "zengin" olmak için icra etmemekteyim.

Şahsımla ilgili daha detaylı bilgi edinmek veya tarot açtırtmak isteyenler özelden yazarlarsa sevinirim.

Sağlık ve huzur diliyorum

Merhaba,

Uzun yıllar Tarot falı bakmaktayım ve açıkcası bu alanda samimiyetten uzak,kadınları, üzerlerinden büyük paralar kazanabilecekleri bir araç olarak gören zihniyetten tiksinmekteyim.Öncellikle şunu belirteyim.Ne kadar pahalı o kadar iyi diye yüksek meblalar yatırdığınız falcılardan değilim.Büyücü değilim ve bu işi "zengin" olmak için icra etmemekteyim.

Şahsımla ilgili daha detaylı bilgi edinmek veya tarot açtırtmak isteyenler özelden yazarlarsa sevinirim.

Tesekkur ederiz baktirmak istemiyoruz :) sahsinizla da ilgilenmiyoruz :işsiz:

Tesekkur ederiz baktirmak istemiyoruz :) sahsinizla da ilgilenmiyoruz :işsiz:

Çoğul eki kullanma nedeniniz burdaki tüm üyeleri temsil ediyor olduğunuzu düşündüğünüzden dolayı olsa gerek.Fakat yine de bırakalım herkes kendi karar versin

Merhaba,

Merhaba, reklam yasak.

Merhaba, reklam yasak.

Merhabalar,

aslında reklam yapma gibi bir niyetim yoktu.Her üye gibi ilgi alanımla alakalı olarak başlık açarak sizlere ulaşma çabası içindeyim.Fal bölümünde yazılanlara baktığımda bir çok üye birbirine falcı tavsiyelerinde bulunup bir nevi reklam yapmış.

Merhabalar,

aslında reklam yapma gibi bir niyetim yoktu.Her üye gibi ilgi alanımla alakalı olarak başlık açarak sizlere ulaşma çabası içindeyim.Fal bölümünde yazılanlara baktığımda bir çok üye birbirine falcı tavsiyelerinde bulunup bir nevi reklam yapmış.
İyi niyetinizi anlıyorum ama özellikle falcıların üye olup bu şekilde reklam yapması yasak. Falcılara gidip onlar hakkında fikir beyan etmekte sorun yok ancak falcının kendisi üye olunca objektif bir durum olmuyor maalesef.

İyi niyetinizi anlıyorum ama özellikle falcıların üye olup bu şekilde reklam yapması yasak. Falcılara gidip onlar hakkında fikir beyan etmekte sorun yok ancak falcının kendisi üye olunca objektif bir durum olmuyor maalesef.

Saygıyla karşılıyorum.Şimdi siliyorum konuyu öyleyse.

Hello gaybı ancak Allah bilir. Yaratana şirk koşmayın saçmalamayın öpt bye

Hello gaybı ancak Allah bilir. Yaratana şirk koşmayın saçmalamayın öpt bye

Haşa ben üstünlük peşinde değilim! Bazı insanların sezgileri güçlüdür ve gözlemledikleri ya da okudukları şeyleri yorumlama kabiliyetleri yüksektir.Bu da elbette Allahın bir lütfudur.

X