- 28 Mayıs 2016
- 1.119
- 452
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
Eş dediğim adamın sevgilisiBende uyulacak,sahur yapacaz. Kim o fena merak ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eş dediğim adamın sevgilisiBende uyulacak,sahur yapacaz. Kim o fena merak ettim.
Yuh,ben sevgisinden ayrılmışinda takip edecem sanmıştım.Mevzu derinmis,takip etme sana zarar yine,ayrimisinizEş dediğim adamın sevgilisi
Özelden yazacağım ama sana kapalıYuh,ben sevgisinden ayrılmışinda takip edecem sanmıştım.Mevzu derinmis,takip etme sana zarar yine,ayrimisiniz
Açayım,nasıl acacaksam. Bakayım birÖzelden yazacağım ama sana kapalı
Bulamadım nerden açıldığını : (Özelden yazacağım ama sana kapalı
Peki o zamanBulamadım nerden açıldığını : (
Sakin belli etme bulduğunu delil topla,çok zordur eminim. Ne yapmayı düşünüyorsun.Peki o zaman
Evliyim 5 yıl içindeyim. Hissediyordum bi kere yakaladım affettim. Telefon şifreleri gizli idi .ama buldum bu sabah.
Kocanın ablasına mi gitmişYatınca baktım sevgilisi eve gelmiş sonra ablasına gitmiş sonra duş almış mis olmuş da olmuş
Evet belli etmeyeceğim bana kalsa bi dakika durmam da kredi çektim istedi diye ve şuan maaşım da bloke olduSakin belli etme bulduğunu delil topla,çok zordur eminim. Ne yapmayı düşünüyorsun.
Allah yardımcın olsun,dua edecem senin için.Evet belli etmeyeceğim bana kalsa bi dakika durmam da kredi çektim istedi diye ve şuan maaşım da bloke oldu
Peki rehberden silince whatsapp tan da silinir mi?görmez whatsapp a kayıt ne oluyor anlamadım rehbere kaydedin whatsapptan bakın. eğer numaranız onda varsa ve profilinizdeki resim, durum mesajı gibi şeyler sadece arkadaşlarınıza açıksa siz onu ekledikten sonra onları görebilir.
Bu o kişinin ayarlarına bağlı.Karşı taraf çevrimiçi olduğunu görebilir miyim birine yazdığında peki
Yok karşı taraf yazdığında görebilir miyim? Ben kayıtlı değilim amaÇevrimiçi olup olmadığın
Bu o kişinin ayarlarına bağlı.