• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Web Uygulaması Hakkında

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.856
10.535
408
Arkadaşlar, benim whatsapım, whatsapp web uygulamasıyla başkası tarafından okunuyor mu görülüyor mu, bunu nasıl anlayabilirim? Eğer anlayabilirsem o kişinin whatsapımı görmesini nasıl engellerim? Bilen birileri yardımcı olabilir mi? Nişanlımın telefonumla bir şeyler karıştırdığını düşünüyorum. Her buluşmamızda oyun oynama, kendisine şarkı gönderme vs gibi bahanelerle alıyor benden ve telefonumu elinden düşürmüyor. Ve önceden whatsapta ben uzun zaman çevrimiçi kaldığımda ''kiminle konuşuyorsun'' diye sorardı, artık sormuyor, sanki sormasına lüzum kalmamış gibi.. sanki zaten görüyormuş biliyormuş gibi.. İçimde böyle bir his var yanılıyor da olabilirim ama yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkarsa sevinirim.

whatsappa girin menüsünde whatsapp web seçeneği var, tıklayın, varsa eğer giriş yapılan bilgisayarlar listelenir ve en son aktif olma saati yazar. Altında tüm bilgisayarlardan çık seçeneği var, bir yerden girildiyse çıkış yapabilirsiniz.

whatsappa girin menüsünde whatsapp web seçeneği var, tıklayın, varsa eğer giriş yapılan bilgisayarlar listelenir ve en son aktif olma saati yazar. Altında tüm bilgisayarlardan çık seçeneği var, bir yerden girildiyse çıkış yapabilirsiniz.

oraya girince bilgisayarınızdan şu adrese gidin ve kodu okutun yazıyor, liste falan çıkmıyor, o zaman sorun yok sanırım?

evet eğer öyleyse aktif oturum yok demek oluyor
Ben.bulamdim.kuzum her tarafa baktim
Screenshot_2016-06-23-04-19-26.png

whatsapweb kısmında telefonunuzda eğer tarayıcınızı masaüstü görünüm yaparsanız kendi kodunuz çıkar eğer başka birinin qr code okuyucusunu kendi telefonunuza tutarsanız karşı tarafın yazışmaları tarayıcınıza yönlendirilir bunun eğer kontrol edilen sizseniz whatsap web kısmına tıklıyarak pc veya cihaz adını görebilirsiniz.Daha fazla sorularınız olursa yardımcı olabilirim:)

Back