WhatsApp silinen mesajlar

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Merhaba arkadaşlar wp silinen mesajları tekrar getirmenin yolu var midir
Konuyuda buraya ekleyeyim
kızım ogretmeni ile ilgi bir sorun oldu. öğretmen numarasini değiştirmiş ( başkası kullanıyormuş )grubu kapatmis bunuda bilgilendirme yapmadan yapti .bende eski numarasına yazdım grup neden kapandı bir sorunmu var diye ertesi gün cevap geldi o numaradan sonrasinda eski numarasından öğretmenin bir daha calismayacagi yazıldı lakin öğretmen başka bir grup kurarak 2 gün raporlu olduğunu ve yeni hattinin bu olduğunu soyleyonce bende diğer mesajı onemsemeyip sildim içime kurt dustu öğretmene durumu sordum işi birakiyormusunuz diye şimdi öğretmen gelen mesajn ekran görüntüsunu istiyor benden

Son düzenleme:
ben bunu çok araştırdım bana çok lazım oldu ,huyumdur mesajları hemen silerim ve bir mesaj delil niteliğinde olduğundan çok lazım oldu asla ulaşamadım :( o zamanlar blackberry kullanıyordum yeni telefona geçmiştim whatsaapla anlaşması biteceği için. geçmiş sohbetleri yedekle gibi arada whatsaapdan mesaj geldi . tamam dedim onayladım ama silmiş olduğum için yani silinen mesajlara da bir faydası olamadı , gerekli heryere sordum sadece savcılık yoluyla getirilebileceğini öğrendim.

ben bunu çok araştırdım bana çok lazım oldu ,huyumdur mesajları hemen silerim ve bir mesaj delil niteliğinde olduğundan çok lazım oldu asla ulaşamadım :KK43: o zamanlar blackberry kullanıyordum yeni telefona geçmiştim whatsaapla anlaşması biteceği için. geçmiş sohbetleri yedekle gibi arada whatsaapdan mesaj geldi . tamam dedim onayladım ama silmiş olduğum için yani silinen mesajlara da bir faydası olamadı , gerekli heryere sordum sadece savcılık yoluyla getirilebileceğini öğrendim.
Bizde de kızım ogretmeni ile ilgi bir sorun oldu. öğretmen numarasini değiştirmiş ( başkası kullanıyormuş )grubu kapatmis bunuda bilgilendirme yapmadan yapti .bende eski numarasına yazdım grup neden kapandı bir sorunmu var diye ertesi gün cevap geldi o numaradan sonrasinda eski numarasından öğretmenin bir daha calismayacagi yazıldı lakin öğretmen başka bir grup kurarak 2 gün raporlu olduğunu ve yeni hattinin bu olduğunu soyleyonce bende diğer mesajı onemsemeyip sildim içime kurt dustu öğretmene durumu sordum işi birakiyormusunuz diye şimdi öğretmen gelen mesajn ekran görüntüsunu istiyor benden

kızım ogretmeni ile ilgi bir sorun oldu. öğretmen numarasini değiştirmiş ( başkası kullanıyormuş )grubu kapatmis bunuda bilgilendirme yapmadan yapti .bende eski numarasına yazdım grup neden kapandı bir sorunmu var diye ertesi gün cevap geldi o numaradan sonrasinda eski numarasından öğretmenin bir daha calismayacagi yazıldı lakin öğretmen başka bir grup kurarak 2 gün raporlu olduğunu ve yeni hattinin bu olduğunu soyleyonce bende diğer mesajı onemsemeyip sildim içime kurt dustu öğretmene durumu sordum işi birakiyormusunuz diye şimdi öğretmen gelen mesajn ekran görüntüsunu istiyor benden
Drive tarzi bi uygulamaya yedekleme yapiyorsaniz ordan cikarabilirsinjz

WhatsApp web den girince, telefondan yeni silinen mesajlar tekrar çıkıyor.

Ben wamr diye bir uygulama kullanıyorum androidde. Geçmiş mesajlara çözümü yok da yükledikten sonra silinen her şeyi gösteriyor orada. Öğretmenin mesajını bilemem ama en azından bundan sonraki silinenler için yardımcı olabilir size.

Ben wamr diye bir uygulama kullanıyorum androidde. Geçmiş mesajlara çözümü yok da yükledikten sonra silinen her şeyi gösteriyor orada. Öğretmenin mesajını bilemem ama en azından bundan sonraki silinenler için yardımcı olabilir size.
Teşekkür ederim yükleyeyim en azından bundan sonra faydası dokunur normalde fii tarihinden mesajlar durur silesim tuttu

Bak ya kaç Ocak sönecek şimdi
Enola sen misin ?

Back
X