- 5 Aralık 2022
- 1.163
- 2.593
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Evet bir kere aktif edince toplu oluyor süreli mesaj modu aktif Falan diye herkes görüyor yani size özel değilNormalde bu konu hakkinda iki saniye bile dusunmemem lazim ama biraz aklima takildi. Whatsapp gurulari bir bakabilir mi?
Benim neredeyse 7 yildir ayri oldugum ve yine 4 5 yildir hic konusmadigim exim gecen sene kaybolan mesajlari aktive etmis, bugun de bu ozelligi kapatmis? Nasil farkettin derseniz, whatsapp'a masa ustunden girdigimde sagda listede tanimadigim bi numara vardi. bos chat sayfasida da gecen sene bi tarih icin kaybolan mesajlari aktive etti, bugun icinse kapatti fln yaziyordu. profiline girince exin adini gordum, ben sok! Bu adamin bana mesaj fln attigi da yok. Ne alaka bu ozellligi kapatip acmasi?
Toplu olarak acilip kapatilabilen bi ozellik mi? Kaldi ki ben onun telefon numarasini ve chat gecmisimi silmistim. Whatsapp bunu bana neden gosteriyor ki? Tel numarasi da degismis....
Bir de ozellik kapatilmis olmasina ragmen profilinde 24 saatte silinecegi yaziyor, yani aslinda kapanmamis?. anlamadim gitti
Dogru simdi buldum o ayari. Demek ki numarami silmemis.Evet bir kere aktif edince toplu oluyor süreli mesaj modu aktif Falan diye herkes görüyor yani size özel değil
bilmiyordum ki herkese acik oldugunu. bi anda onun adini gorunce sok oldum. hayalet gibiBu herkese açık bişey niye kendinizi bu kadar onemsiyosunuz
Iyide benim telefonumda onun ne kayidi ne de eski mesajlarimiz vardi. neden listemde cikti o zman? neden 98798427987429 insanin yaptiklari listemde cikmiyor?Numaranızı silmemesiyle alakası yok. O herkese açık bi özellik.
Normalde bu konu hakkinda iki saniye bile dusunmemem lazim ama biraz aklima takildi. Whatsapp gurulari bir bakabilir mi?
Benim neredeyse 7 yildir ayri oldugum ve yine 4 5 yildir hic konusmadigim exim gecen sene kaybolan mesajlari aktive etmis, bugun de bu ozelligi kapatmis? Nasil farkettin derseniz, whatsapp'a masa ustunden girdigimde sagda listede tanimadigim bi numara vardi. bos chat sayfasida da gecen sene bi tarih icin kaybolan mesajlari aktive etti, bugun icinse kapatti fln yaziyordu. profiline girince exin adini gordum, ben sok! Bu adamin bana mesaj fln attigi da yok. Ne alaka bu ozellligi kapatip acmasi?
Toplu olarak acilip kapatilabilen bi ozellik mi? Kaldi ki ben onun telefon numarasini ve chat gecmisimi silmistim. Whatsapp bunu bana neden gosteriyor ki? Tel numarasi da degismis....
Bir de ozellik kapatilmis olmasina ragmen profilinde 24 saatte silinecegi yaziyor, yani aslinda kapanmamis?. anlamadim gitti
evetMasaüstünden sık giriyor musunuz wp'ye?
Ne guzel. ben o kadar cool bir hatun degilim isteBoyle xxxx olanlar bakabilir mi? Basliklarinda hep sinifta kalıyorum.
Soruyu anlamadim bile ama 28849404939 yil once biten bir ex kapima bi ton kirmizi gul biraksa yine de ustume alinmam.
Hshshsh konuyu anlamadigimdan hala ben bi miktar hasetlendimNe guzel. ben o kadar cool bir hatun degilim istebi de toksik ve tramvatik bi surecti o kisi. onun da etkisi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?