kızlar whatsappta biri sizi engellediği zaman o engeli kendi kaldırmadığı surece bi sekilde iptal olma ihtimali var mi ?
örneğin; telefon değişikliği, whatsapp güncellemesi, whatsapp hesabi silip yeniden yüklemek, rehberin silnmesi gibi sebeplerle engel kendi kendine kalkar mi?
eski sevgilim bana "tel degistiirdim rehber gitti mesaj bekliyorum" diye iletilerle zarf atiyor, 2 gune kadar engelliydim.
googleda bakındim ama bi şey cikmadi. ben de hemen kk'nin zehir hatunlarina danisay dedim
Eski rehberinden yolluyodur toplu herkese gidio yani ayni msj
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Whatsapp telefon numarasıyla alakalı olduğu için telefon değiştirmek, rehberin silinmesi engelli listesini değiştirmez diye biliyorum. Telefon numarası aynı kaldığı sürece ayarlarda aynı kalır.
dimi ya bence de. ben de kac kez değiştirdim tel ama engel duruyordu.tesekkur ederim canim. dedigin gibiyse msj atmam için zarfliyo esek herif
kızlar whatsappta biri sizi engellediği zaman o engeli kendi kaldırmadığı surece bi sekilde iptal olma ihtimali var mi ?
örneğin; telefon değişikliği, whatsapp güncellemesi, whatsapp hesabi silip yeniden yüklemek, rehberin silnmesi gibi sebeplerle engel kendi kendine kalkar mi?
eski sevgilim bana "tel degistiirdim rehber gitti mesaj bekliyorum" diye iletilerle zarf atiyor, galiba. 2 gune kadar engelliydim.
googleda bakındim ama bi şey cikmadi. ben de hemen kk'nin zehir hatunlarina danisayim dedim
merhaba, eğer whatsapp hesabını silip (bakın whatsappı kaldırmak demiyorum) whatsapp hesabımı sil diye bi şey var whatsappda, geri tekrar hesap aldıysa engeliniz kalkar. ben bi kere böyle yapmıştım engellediğim numaralar yerinde yoktu :/
eski sevgilim bana "tel degistiirdim rehber gitti mesaj bekliyorum" diye iletilerle zarf atiyor, galiba. 2 gune kadar engelliydim.
googleda bakındim ama bi şey cikmadi. ben de hemen kk'nin zehir hatunlarina danisayim dedim
Valla bana rehberinde ulasamadigi insanlara mesaj veriyor gibi geldi. Yoksa size zarf etmiyor bence. Kendi kendinize gelin guvey oluyormus gibi gorunmemek icin emin olun. Su durumda sizden cok rehberindeki diger arkadaslara bendeki numaralariniz gitti mesajla hatirlatin numaralarinizi diyormus gibi.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
yeni telefon almış olabilir canım artık sim karta değil de telefon belleğe kaydediyor ya numaraları ya da telefonu bozulmustur, format vs.rehber gittiyse numaralarda gider, sizi isim olarak değil numara olarak engellediğinden silinmiş olabilir engeliniz.. ama benim anlamadığım telefon rehberi nasıl gider :26:
aynen canım bu da mantıklı ama hesabı duruyordu, kaldırdığı zaman kişi listemde görünmemesi lazım. bir arkadasım kaldırdığında whatsapp kişilerde çıkmıyordumerhaba, eğer whatsapp hesabını silip (bakın whatsappı kaldırmak demiyorum) whatsapp hesabımı sil diye bi şey var whatsappda, geri tekrar hesap aldıysa engeliniz kalkar. ben bi kere böyle yapmıştım engellediğim numaralar yerinde yoktu :/
yok canım ben engeli kaldırtmaya calısmıyorum zaten o engeli kaldırmış görünüyor bilinçli mi yapmıs yoksa rehber silinince mi gitmiş onu sordum.Engelleyen kişi engelli kaldırmadıkça yapacağın hiç bişey sonucu değiştirmez.
engellemem mi bende de engelliydi. sonra ben kaldırdım engeli aman dedim sapık muamelesi yapmıyım ne hali varsa görsün. ben engeli açtım, öyle engellenmez böyle engellenir der gibi o beni engelledi. aman ya neyse kazık kadar insanlarız nelerle uğrasıyoruz. utandım su an:)Whatsapp hesabini silip yeniden kurduysa evet engellemeler kalkar. O seni engellemis sen niye engellemiyosun
Valla bana rehberinde ulasamadigi insanlara mesaj veriyor gibi geldi. Yoksa size zarf etmiyor bence. Kendi kendinize gelin guvey oluyormus gibi gorunmemek icin emin olun. Su durumda sizden cok rehberindeki diger arkadaslara bendeki numaralariniz gitti mesajla hatirlatin numaralarinizi diyormus gibi.
Bence de direk size zarf attigini nerden cikardınız ki?
konu sadece bu iletideki zarflama değil, ayrıldık ama hala aramızda saçma sapan bir inatlaşma var. yani simdi anlatamayacağım kadar uzun, çok baska detaylar var. saf gibi bir iletiden yola cıkarak düşünmedim yani bunu. neyse çok yardımcı oldunuz eksik olmayın.Bu msj bekliyorum yazisini durum kismina yaziosa sen kendi ustune nasil alindin ben konusma penceresine ario sandim
Sana zarf mi atiyor bilemem ( detaylari bilen biri olarak diyorum ki ihtimali yuksek) fakat numaralar gercekten gitse bile sana da duyurdugunun farkindadir bence, daha dun aramiyor muydu...ayrilinca telini silmedigini biliyor sonucta.
Bu arada android kullanali operatore kaydetmiyorum rehberi, direkt otomatik eslestirme yapiyor zaten. Hangi tele gecersem geceyim rehber hep duruyor. O da siz birlikteyken boyle kullaniyorsa zarf durumu kesin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?