• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WHATSAPP...eminim bir yolu vardır..

cokricaetcem

'VE İLAA RABBİKE FERGAB'
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
1.193
538
128
Sorum şu arkadaşlar?
Telefon rehberin de kayıtlı olması şart bir kişiyi, rehberden silmeden whatsapp dan silmenin engellemenin, oradan hiç bir bağlantı sağlanmamasının bir yolu var mı?
Rehber de olsun, whatsapp listesinde olmasın, gözükmesin..
netten araştırdım lakin, rehberden silmeniz lazım demekteler :KK35:

Sohbet ayarlarından yapılmıyor mu engelleme?

Benim twlefon rehberimde aynı numara aynı kişi 2 tane alt alta gözüküyor. Bir tanesinin yanında whatsapp simgesi değerinin yanında simkart simgesi var. Whatsapp simgeli olanı rehberden sildiğimde o kişi whatsapptan kalkmış oluyor.

gizli kişiler olayı var onu deneyebilirsiniz tam bilmiyorum ama gizli kişileri göster diye ibare var onu kaldırıp kişiyide izlerseniz sorununuz kalkabilir

Benim twlefon rehberimde aynı numara aynı kişi 2 tane alt alta gözüküyor. Bir tanesinin yanında whatsapp simgesi değerinin yanında simkart simgesi var. Whatsapp simgeli olanı rehberden sildiğimde o kişi whatsapptan kalkmış oluyor.
benimkin de yok, daha doğrusu kendim için de değil.
ama kendimden araştırıp uyguluyacaktım.

gizli kişiler olayı var onu deneyebilirsiniz tam bilmiyorum ama gizli kişileri göster diye ibare var onu kaldırıp kişiyide izlerseniz sorununuz kalkabilir
ben göremedim, kişini,n üzerine uzun basınca seçenekler çıkması lazım ama yok öyle bir şey de

aradım taradım bulamadım:KK14:
Telefonumun rehberinde kayıtlı olan kişiler 2 kişi olarak gözüküyor birisinde sim işareti birisinde whatsapp işareti var,whatsapp işareti olanı sildiğimde whatsapptan kalkıyor.ama rehberde duruyor.

Telefonumun rehberinde kayıtlı olan kişiler 2 kişi olarak gözüküyor birisinde sim işareti birisinde whatsapp işareti var,whatsapp işareti olanı sildiğimde whatsapptan kalkıyor.ama rehberde duruyor.
ben ıphone kullanıyorum tek isim ben de :KK35:

Sorum şu arkadaşlar?
Telefon rehberin de kayıtlı olması şart bir kişiyi, rehberden silmeden whatsapp dan silmenin engellemenin, oradan hiç bir bağlantı sağlanmamasının bir yolu var mı?
Rehber de olsun, whatsapp listesinde olmasın, gözükmesin..
netten araştırdım lakin, rehberden silmeniz lazım demekteler :KK35:

Telefonunuzun markası ne acaba? Ayarlardan Hesap oradan gizliliğe girdiğinizde istediğiniz no yazdığınızda oluyor ve whatsapp kişilerinden kalkıyor. Rehberde kalıyor.

Back