whatsap yazışmaları

gözümle görmediğim sadece bayramda bana gelen sildiğim mesajı bana söyledi

Adam sosyal medyadan tanıştığı için size güvenmiyor. Ve bu gerçeği hiçbir zaman silemezsiniz, kapatamazsınız. Sonuçta oradan tanışmışsınız. Madem sosyal medyadan kız bulmasaymış o da.

tamamdir yani acikcasi ben bu sirkette calismis biri olarak bunun nasil oldugunu anlamadim, dedigim gibi bunu ogrenme karsiliginda para verebilirim.
acaba diyorum bu mesajı sildim sonra aradı yazarakmı seslimi konuştuk bu mevzuyu hatırlamıyorum acaba telefonlarımı dinletti whtsabı zarf mı atıyor

peki istihbarat telefon dinleyebilir deüğilmi rahatlıkla
niye dinlesin hanimefendi insanlar sizin telefonunuzu? devletin bir memuru oturup gun boyu siz kimle konustunuz bunu mu dinleyecek yani siz buna inaniyor musunuz? siz boyle bi psikopatla ne demeye iliski yurutuyorsunuz anlamadim. bu sakinliginiz beni sasirtti acikcasi.

Konuyu okurken konu sahibini 15 yaş olarak canlandırıyor beynim

Bence sizi affetmesini bekleyeceğinize kaçıp kurtarın kendinizi bu adamdan. 5 yıllık wp yazışmalarına ulaşabilen, yarından sonra şecerenizi döker. O ne öyle ya her an ensemde gibi

Geçmişinizi kurcalamak ne alaka ya
5 yil oncesi bide
Siz de sineye cekip adamla devam ediyosunuz ya pes
Sonra kadina saygi bekliyoruz

Şey peki bu pek mükemmel istihbaratlara sahip sevgili, benim silinmiş bir instagram yazışmamı da döküm halinde çıktı olarak alabilir mi? Kaç para ister kaça yapar? Instagram da whatsapp ile aynı şirkete bağlı çünkü. Bana da bu lazım. Kendime ait olan, zamanında kendi elimle sildiğim instagram mesajlarından bahsediyorum. Ben ulaşamıyorum. Bu müthiş istihbaratçılar ulaşır bence.

Peki iCloud’dan whatsapp verilerini sildiğimizde daha önce yedeklediğimiz mesajlar siliniyor mu? Tekrar yüklesem geri gelir mi yani

Canım siz hangi gezegenin insanlarısınız? Bende kötü bi şey var sandım. Tövbe ya git birde ayaklarına kapan istersen. Adam saygısızlığın dibine vurmuş yaptığı ayıbı örtmek için trip atmış buda bi akıl tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…