• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

wet n wild ürünleri hakkındaki düşünceleriniz

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
bu başlıkta wet n wild markası ile ilgili düşünceklerimizi, kulandıysak yorumlarını paylaşalım.

Son düzenleme:
Ben bu marka ile ilgili yorumları okumadan önce görmüştüm. Ambalajları çok basit geldiğinden hiç bakmamıştım bile.
Bir tek ojelerini ciddi incelemiş ve gereksiz pahalı bulmuştum.
Öğrendiğime göre farların pigmentasyonları iyiymiş, yakın zamanda alıp test etmeyi planlıyorum

ben comfort zone paletini kullanıyorum :) pigmentasyonu iyi ama bazsız pek kalıcı değil farlar. Ama renkleri her tene gidebilecek tonlarda

Bugün Petal Pusher ve Poster Child paletlerini aldım.
Pigmentasyonda sorun yok güzel ama kalıcılıklarını bilemiyorum.
20 liraya alınabilecek en iyi paletlerden

bende de far paleti var, pigmentasyonu çok iyi. fiyatlar uygun. hayvanlar üzerinde de test yapmayan bir marka. eyeliner ve rujlarını da deneyeceğim.

Bende comfort zone palet ve brulee, nutty tekli farları var gayet memnunum comfort zone palet biraz tozutma yapıyor ama far bazı kullanınca ve önce göz makyajımı yapıp sonra ten makyajımı yapınca pek sorun olmuyor.
Bir de şeffaf kaş jelini kullanıyorum o da gayet iyi bir ürün bu tarz uygun fiyatlı ürün arayanlara öneririm.
Bugün, yarın, cumartesi ve pazar gratis'te %40 indirim var wet n wild ürünlerini merak edenler bu indirimden faydalanabilirler.

Beyaz kalemini günlük makyajımda kullanıyorum gözlerim daha canlı duruyor. Bronz pudra kullanıyorum muhteşem allık favorim oldu bronzer ama ben neredeyse hergün allık niyetine sürmek istiyorum :)

wet&wild hem kuru hem ıslak kullanıma uygun farlarıyla ünlü ve çok başarılı bence. ayrıca birkaç paleti mac in muadili olacak şekilde çıkarılmış hem renk hem kalite olarak.

comforte zone paleti var bendede.. Far bazıyla kalıcılıkları ıyı fakat tozutma yapıyor bazı farlar.. Ama fiyatına göre cok iyi

bende hiç bir ürünü yok ancak gratis mağazasındaki tester ürünlerini deneme imkanı buldum,daha doğrusu sadece farlarını ve ben hiç beğenmedim,yani hem tozutma yapıyor hem yoğun renk vermiyorlar, bazım var ama altına baz süreyimde rengini versin diye uğraşamam ben.kısacası beğenmedim.

Farları çok güzel, rujları biraz kurutuyo. şeffaf maskarasını kaş için kullanıyorum çok memnunum

Gratiste gördüm bugün ama bilmediğim bir marka olduğu için almaya cesaret edemedim:KK53:

Farları iyi ama çok fazla kalıcı değil. Matte ruj serisini hiç önermiyorum pastel boya gibi resmen fırça kullanıyorsanız olabilir ama öncesinde mutlaka balm sürmeniz lazım yoksa çok berbat bir şey ya. oje olarak note serisini öneririm gereksiz pahalı bence.

ben bu markayı ilk defa duyuyorum senelerdir makyaj yaparım standaları gezerim oysa ki...neden birden bire popüler oldu ki bugün twitterdada gördüm

Back