• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wet n Wild markasının en iyileri

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698

Wet n Wild Megalast Nail Color // $1.99 // These are one of my absolute favorites! I have probably every shade thats out and they are outstanding! For a drugstore polish you’re really getting great quality!

Wet n Wild Color Icon Palettes // $4.99 // I have all of these too and I am absolutely obessed there are always shades for everyone! You will seriously love them!

Wet n Wild Mega Plump Mascara // $3.99 // They hit it out of the park with this mascara. The volume is amazing and for under $5 it’s a score!

Wet n Wild Blush // $1.99 // If you are a subtle blush kind of gal I highly recommend adding at least one of these shades into your makeup bag. They’re simply awesome and I have been using them for years!

Wet n Wild Lipsticks // $1.99 // Love love love these! Super moisturizng, long wearing and awesome pigment!

Wet n Wild Color Icon Trio’s // $2.99 // The little sister to the six packs these are quality eyeshadows! You get pigment, long lasting shadow and it’s affordable enough to grab a few and toss them in your makeup bags!

Wet n Wild Glassy Gloss // $2.99 // Love these little glosses! Not sticky at all and such fun colors!!

Wet n Wild H2O Proof Liquid Liner // $2.99 // My absolute favorite liquid liner, probably because it’s the only one I can master how to use!!

alıntıdır

3lü farların renkleri çok güzel gerçekten keşke her rengi ülkemizde satılıyor olsa

Web wield ın rujları Mac e muadil olanlar var. Fiyatları da uygun. Ben Spotlight red renginden aldım. Memnun kalırsam diğer renklerinde alıcam

Kızlar farları güzel mi gerçekten benim cildim yağlı ne far duruyor ne kalem bu göz makyajı işine de yeni hves ettim nasıl kalıcı mı farları watsonsta görmüştüm bu markayı hiç denemedim far almak istiyorum yeğenimin düğünü var kuaförde makyaj yaptıracağım huylanırım kuafördeki farlardan kendi malzemelerimi götürmek istiyorum düğün boyunca beni idare edebilecek kadar kalıcı olmasını aynı zamanda uygun fiyatlı olmasını istiyorum farımın ne diyorsunuz ? O okypete ?

brule göz farı göz kapağını nötürlemek için çok iyi ten rengi bir far 6 ,5 tl. bare it all ruju doğal kahverengi tonlarında yine kullanışlı bir ruj 10 tl. rezerv your cabana ışıltılı bir pudra bronzer olarak satılıyor ama bunu bronzer olarak kullanmak için vampir olmak lazım. far paletleri indirimde oldukça uygun oluyor ben farlarından memnunum ama pek dar kullanan biri değilim. en büyüğü 20 tl benim bu markadan kullandığım ürünler bunlar.

bugün h2o waterproof! olan dipliner ını aldım cappucino rengini rengi güzel fakat göz kapağıma bulaşıp akma yaptı hani waterproof özelliği kısacası beğenmedim.birde tekli farını aldım o fena değil

bloggerlar paletlerini öve öve bitiremeyince alayım bari bitane dedim ama ben pigmentasyonunu başarılı bulmadım ya :/ benim aldığım 3lü paletlerden pembe kahverengili olandı kahverengi hiç istediğim rengi vermiyo the balm ondan cok daha başarılı :(

Back