• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wellbutrin kullananlar bakabilir mi?

erayim

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
74
-34
288
Almanya
Arkadaşlar ben 5 haftadır wellbutrin kullanıyorum,İlk 4 hafta 150 mg,bir haftadır da 300 mg içiyorum tam etki süresi ne zaman başlar çünkü hala iyi hissetmiyorum,cevaplarsanız sevinirim

Ne için kullanıyorsunuz bilmiyorum ancak bu tarz ilaçlarda etki hemen olmaz. Yine de doktorunuzla konuşmayı öneririm.

Arkadaşlar ben 5 haftadır wellbutrin kullanıyorum,İlk 4 hafta 150 mg,bir haftadır da 300 mg içiyorum tam etki süresi ne zaman başlar çünkü hala iyi hissetmiyorum,cevaplarsanız sevinirim

2021 Temmuzdan beri kullanıyorum, ilk hafta 150 mg ile başlayıp sonrasında 300 mg ile devam ettim şuan halen daha 300 mg ile devam ediyorum kesmeyi düşünmüyorum böyle senelerce kullanabilirim çünkü aşırı memnunum kendisinden. Dopamin geri alım inhibitörü.
Benim neşe ve yaşama tutunma kaynağım oldu.
SiZin teşhisiniz neydi? Majör depresyon için mi yoksa dikkat eksikliği için mi yazıldı?
Acele etmeyin sabırlı olun, başlayacaktır etkisi düzenli içmeye devam edin.
Benim 2. Ayda başladı etkileri. 6-7. Aylarda tam anlamıyla hissediyosunuz biraz sabretmek gerekiyo, ben de bu etki etmedi değiştircem diye düşünürken devam ettim bırakmadım.
Yalnız anksiyete ve kaygı için etkinliği yok, anksiyetem azalmadı onun için ekstradan yeniden muayeneye gidip başka bir antidepresan yazdırmayı düşünüyorum.
Ben yataklardan, kanepeden çıkamıyodum, beynim deep freeze’de dondurulmuş da tüm yaşam aktivitelerim durmuş gibiydi.
Majör depresyon tanısı almıştım. Bi de hiçbir şeye odaklanamıyodum. Hiçbir şey yapmaya isteğim yok, kendime bile bakmıyodum o derece. Beynim ve düşüncelerim slow motionda, konuşamıyodum resmen.
İyi ki başlamışım diyorum.
Zekam geri geldi o derece.
Eski ben geri geldi.
Eminim etkisi başlayacaktır, moralinizi bozmayın, antidepresanlar en yüksek etkinliklerini 6.ayda göstermeye başlıyorlar.
5 hafta henüz erken bir süre.
Doktorunuzla iştirak halinde olun.
Geçmiş olsun şimdiden.
Özelden daha detaylı yazabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım:)

Majör depresyon için kullanıyorum sanırım daha beklemem gerekiyor etki için

Aa görmemişim, majör depresyonmuş.
Benim de tanım aynıydı.
Benim majör depresyonuma çok iyi geldi ancak anksiyetem ve kaygılarım atak şeklinde geliyor.
Bu sefer devlete gidip serotonin geri alım inhibitörlerinden yazdıracağım.
Bi de prozac kafası lazım çünkü yarın ne olacak diye paniklemekten yaşayamıyorum:(

Aa görmemişim, majör depresyonmuş.
Benim de tanım aynıydı.
Benim majör depresyonuma çok iyi geldi ancak anksiyetem ve kaygılarım atak şeklinde geliyor.
Bu sefer devlete gidip serotonin geri alım inhibitörlerinden yazdıracağım.
Bi de prozac kafası lazım çünkü yarın ne olacak diye paniklemekten yaşayamıyorum:KK43:

Wellbutrinin etken maddesi anksiyete ataklarını ve hatta bipolar varsa maniyi tetikler.

Wellbutrinin etken maddesi anksiyete ataklarını ve hatta bipolar varsa maniyi tetikler.

Dediğiniz gibi, tetiklemiş olabilir.
Wellbutrini bırakmak istemiyorum beni hayata döndürdü ancak sosyal fobi, anksiyete, kaygı durumlarım için sanırım başka bir dr.dan konsultasyon almam gerekiyor :(

Kisa sure kullandim. Hicbir yan etkisi olmayan cicek gibi bir ilacti ama bariz duzelme yapmamisti bende bir ay kullandim sanirim.

Back