• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Wella professionals Enrich Kuru ve Yıpranmış Saçlar için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

amazon07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2010
35
0
0
- Yurtdışı
saçlarına çok sık boya yapan biriyim çoğu zaman 2 3 ayda bir yaptığım olur ve senede iki kez oriel yaptırır saçlarımı açtırırım. yani saçlarıma çok kötü davranan biriyim :( en son yine gittim kızıldan yeni kurtulmuşken kızıl yaptım sonra pişman oldum tekrar açtırdım ve kumral istedim çok kötü bir renk oldu :( dünyanın da parasını vermiştim. saçlarım da çok mahvoldu. gittim yukarıda adını yazdığım ürünün saç kremini aldım. fiyatı da bana yüksek geldi :( inş. işe yarar kullanan var mı?
altta resimlerini koydum ben kuru ve yıpranmış saçlar için olan turuncu seriden aldım. artık bir ay sonra etkisini yazarım inş. iyi etmişimdir. zaten saçlarımı beğenmedim ama çok yıprandı artık boyayamam boyasam da tutmaz zaten!

$we81235016_detail.jpg $brilliance_treatment-for-coarse-colored-hair.jpg $enrich_volumizing-shampoo-for-fine-hair.jpg $brilliance_conditioner-for-coarse-colored-hair.jpg $balance_calm-sensitive-shampoo.jpg

Son düzenleme:
saçlarına çok sık boya yapan biriyim çoğu zaman 2 3 ayda bir yaptığım olur ve senede iki kez oriel yaptırır saçlarımı açtırırım. yani saçlarıma çok kötü davranan biriyim :( en son yine gittim kızıldan yeni kurtulmuşken kızıl yaptım sonra pişman oldum tekrar açtırdım ve kumral istedim çok kötü bir renk oldu :( dünyanın da parasını vermiştim. saçlarım da çok mahvoldu. gittim yukarıda adını yazdığım ürünün saç kremini aldım. fiyatı da bana yüksek geldi :( inş. işe yarar kullanan var mı?
altta resimlerini koydum ben kuru ve yıpranmış saçlar için olan turuncu seriden aldım. artık bir ay sonra etkisini yazarım inş. iyi etmişimdir. zaten saçlarımı beğenmedim ama çok yıprandı artık boyayamam boyasam da tutmaz zaten!

Eki Görüntüle 148305 Eki Görüntüle 148306 Eki Görüntüle 148307 Eki Görüntüle 148309 Eki Görüntüle 148310

ben kullanmadım canım..ama bir arkadaşım kullanmıştı..ama hangisinin olduğunu hatırlamıyorum..memnundu ..
inşallah iyi olur saçların :71::71:

merhaba arkadaşlar! kullanınca yazarım demiştim. saçı yıpranmış olanları bilgilendireyim.Gerçekten iyi memnun kaldım tavsiye ederim. turuncu seriden kalın telli yıpranmış saçlar için olanı aldım iki kutu kullandım. Bir ayda bir kutu yetti bana. banyo sonrası saç diplerine masaj yaparak uyguladım ( saç uçlarına sürmezseniz iyi olur çünkü erken yağlanma yapabilir) 4-5 dk bekleyip yıkıyordum. Kökten uca bakım sağlıyor zaten. fiyatı yüksek geldi bana ama mecburen aldım, 40 tl almıştım. iki kutu 80 tl ve şimdi yeni bitti yeniden alsam iyi olacak. Ama epey düzeldi çok memnunum şu an saçlarımdan düzeldi iki ayda. Aslında almasam da olur belki bundan sonra normal kremler de deneyebilirim. Bir de ''marjinal'' SOS serum kullandım. genelde kuru veya nemli saça, saç uçlarına sürüyordum onu da, çok yumuşak oluyor. benim gibi sık boya yapıp saçını yıpratan arkadaşlar elini saçıma sürdüğünde hayret ediyordu. Sanki o kadar işlemi yapan ben değilim. yalnız marjinal serumu çok sık sürmeyin çünkü yağ neticede erken yağlanır saçınız.
$ff.jpg $we81235016_detail.jpg

Back