• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Weisenberg bıçak seti

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
$Untitled-1.webp

kızlar bu markayı kullanan varmı. fiyatı çok uygun geldi:S
indirimde diyemi böyle bilmiyorum ama fiyatı ekteki gibi.
sizce napim:S

Eki Görüntüle 334879

kızlar bu markayı kullanan varmı. fiyatı çok uygun geldi:S
indirimde diyemi böyle bilmiyorum ama fiyatı ekteki gibi.
sizce napim:S

canım aynısı annemde var şuan kullanıyoruz bir tanesi bileyici olarak kullanılıyor diğerleri bıçak ve birde makas var ama normalde fiyatı çeyiz mağazalarında daha uygun.çok süper birürün değil. bence daha iyi bir bıçak al zamandan ve güçten tasarruf edeceğin bir set daha kullanışlı olabilir

canım aynısı annemde var şuan kullanıyoruz bir tanesi bileyici olarak kullanılıyor diğerleri bıçak ve birde makas var ama normalde fiyatı çeyiz mağazalarında daha uygun.çok süper birürün değil. bence daha iyi bir bıçak al zamandan ve güçten tasarruf edeceğin bir set daha kullanışlı olabilir

tamam canım çook tşk ederim:) korkazın alcam. bunu görünce acabamı dedim o yzden:)

bende korkmazınkileri araştırıyorum uzun ömürlü kullanışlı diyorlar inşallah bende korkmazın setini alacağım şimdiden sana hayırlı olsun

evimisterde kargo bedava. üye oluncada 15tl hediye çeki veriyolar 50tl üzeri kullanmak için. bi bk istersen:)

Back
X