• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Wei-B Travel Sistem ve Tente(Güneşlik) hakkında...

benfu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2008
109
4
118
Bartın
Merhaba arkadaşlar.. İnternetten wei-b travel sistem aldım. Bugün elime geçti. Eşimle beraber epey inceledik. Genel olarak iyi. Ama oto koltuğunun tentesi çok basit yapılmış. Tam olarak açılıp kapanmıyor. Tenteyi açıp kapatmaya kalktığımızda olduğu gibi yerinden çıkıyor Aynı markayı kullananlar var mı? Sizde de aynı sorun var mı? Bebeğim Temmuzda doğacak. Yaz bebeği olacağı için özellikle oto koltuğunda tente kullanılıyor mu? Bebek arabası kullanan arkadaşlar bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler...

hımm demek ki kimse wei-b travel sistem ya da herhangi bir oto koltuğu tentesi kullanmamış :25: hiç cevap yazan da yok :26:

hımm demek ki kimse wei-b travel sistem ya da herhangi bir oto koltuğu tentesi kullanmamış :25: hiç cevap yazan da yok :26:

oto koltuğunun tentesi oldukça gerekli oluyor.hem yazın hem kışın.ama benim bildiğim hiç birinin tentesi tam kapanmıyor,ortasına kadar kapanıyor.

oto koltuğunun tentesi oldukça gerekli oluyor.hem yazın hem kışın.ama benim bildiğim hiç birinin tentesi tam kapanmıyor,ortasına kadar kapanıyor.

Öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum :16: hiçbirinin tentesi tam kapanmıyor demişsiniz ama ben tam anlatamadım sanırım.. Benim demek istediğim, evet ortasına kadar kapanıyor ama bebek arabasının tentesi gibi gergin olmuyor.. Sizde de öyle mi acaba???

bebek arabasınıdakiler gibi gergin değil ama sağlam duruyor benim ki.İstersen bir bebek mağazasına gidip sanki yeni alacakmış gibi değişik markalarınkini kontrol et.En iyisi gözünle görmek:))

Back