Bebek İkinci El Wei-b baston bebek arabamız yepyeni çok ucuz-yağmurluk hediyeli

evrim80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
159
76
38
Arkadaşlar bu bebek arabamızı 150 tl ye aldık bebeğimiz kullanmadı..Bizim ki kucak ve yürüme meraklısı..70 liraya satıyoruz hiç bir akarı kokarı yoktur sapasağlam..Arabaya rahat sığar,hafiftir..3 ayarı vardır tek yönlüdür.Yağmurluğunu 10 liraya almıştık yanında ücretsiz gönderiyoruz.. *RESİM BİREBİR AYNISI DEĞİL ÇOK ÇOK KÜÇÜK BİR İKİ FARKLILIĞI OLABİLİR VAKİTSİZLİKTEN ÇEKİP YÜKLEYEMEDİM İLGİLENEN OLURSA GÖNDERMEYE ÇALIŞIRIM..

Son düzenleme:
fotolarni nasıl gorcezzz.........

Tabletten fotograflarini yukleyemedim ..bugun bebegim oglen uykusuna yatar yatmaz fotograflar yuklenecek..ilginize tesekkurler..

Arabamiz bu arkadasim...

Eklentiler

• $20140512_141507.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 77
Bizim oglan 20 dk falan Mavi Gol de gezdi bu arabayla baska da kullanmadik.. Sifira para vermenin hic manasi yokmus acemiligime geldi bilemedim..biz artik herseyimizi 2.el aliyoruz..

bir iki sorum olacaktı arabanın ağırlığı ne kadar kapalı halinin resmi varsa gönderebilirmisin
Arabanin kapali reskini cekmeye calisirim ama wei b nin sitesinde de var oradan da bakabilirsiniz ve ayni ozellkklerde arabaya 280 yazmis wei b..Agirligi 10-11 kg civarinda diye hatirliyorum..ben kampanyadan almistim 150 tl ye cok ucuza almisim...

Son düzenleme:
Arabanin kapali reskini cekmeye calisirim ama wei b nin sitesinde de var oradan da bakabilirsiniz ve ayni ozellkklerde arabaya 280 yazmis wei b..Agirligi 10-11 kg civarinda diye hatirliyorum..ben kampanyadan almistim 150 tl ye cok ucuza almisim...

bir iki sorum olacaktı arabanın ağırlığı ne kadar kapalı halinin resmi varsa gönderebilirmisin
Sevgili ozlleem999 size ozelden mesaj gonderemedim mesaj sayim 25 i gecmedigi icin..numaram 0 507 528 74 60.. cagri birakirsaniz size donerim..bu arada arabanin hic bir yerinde hasar, asinma, leke vs yok..

Arkadaşlar arabamız sadece Ankara içi satılıktır...Kargo ücreti Ptt de 70 Ups de 200 küsür tutmaktadır uzak şehirlere..Ankara içi mümkün olduğunca elden teslim etmeye çalışacağım..Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…