Bebek İkinci El weewell yoğurt makinası satıyorum

bunda tuttu tutmadı derdi olmuyor zuzumzuzm..artı herkes senin kadar becerikli olmayabilir dimi ama :)

Hayırlı satışlar.gerçekten bu ürünle tuttu tutmadı derdi olmuyor, tavsiye ederim. Bizde farklı bir ürün hediye geldiği için sadece denemek için kullandık sıfır kutusunda garantisiyle duruyor ebebekten almıştık ist. İçi elden teslim edebilirim çok uyguna 35 TL

Son düzenleme:

GARANTI BELGESI VAR DEMISSINIZ.BEN ALMAK ISTERIM..senel_sebahat@hotmail.com

GARANTI BELGESI VAR DEMISSINIZ.BEN ALMAK ISTERIM..senel_sebahat@hotmail.com

Merhaba hayırlısı olsun:) Oğlum nisan 2012 doğumlu ürün sanırım 4-4,5 aylıkken Eylül gibi gelmişti Kutusunun içinde koruyucu naylonlarıyla tüm parçaları duruyor ama sizin için hem yepyeni duran kutusunu hem de garanti ve servis süresi 2 yıldır yazan garanti belgesinin resmini çektim hotmail.im yok gmailden mail atarım. İst,içi elden veya kargo size ait olmak üzere son fiyat 35 TL'dan hemen gönderebilirim, kaçırmayın bence e-bebekten iki katına alınmış bir üründür.

Bu arada garanti belgesine bence çok takılmayın gönderilen ürünlerin garanti belgesi olabilir ama ürünün garanti belgesi vardır üstünde tarih yoktur sorunlu ise belgeninde bir anlamı kalmaz daha sonra uğraşırsınız Mesela ben size net ve açık tarih verdim çünkü Bu ürünün garanti belgesinin üzerinde 2 yıl garanti ve servis süresi var yazıyor ama hangi tarihten itibaren geçerli olduğu yazmadığı için siz bilemezdiniz ne kadar süredir kullanıldığı... biz bu ürünü çalıştıığını test edip yine paketlediğimiz için yepyeni duruyor fakat anlatmak istediğim herkes aynı dürüstlükte olmadığı için garanti belgesi var mı? Deyip ürün almamanızı tavsiye ederim. Ürün resimlerine, alım tarihine sonra varsa belgesine ehemmiyet gösterin derim, sevgiler.

Merhaba bir arkadaş daha yoğurt makinasıyla ilgileniyor, size mail attım haber bekliyorum. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…