Bebek İkinci El Weewell Buhar Makinası

ayse99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2011
171
2
$009.JPG
Weewell Soğuk Buhar Üfleyici (Programlanabilir Nem Oranı Ayarlama-Ionizer-Oda Sıcaklığı Göstergesi-Uzaktan Kumanda - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Buradaki makinasının aynısı. Buhar makinasını artık kullanmadığımızdan dolayı satıyorum. 4 ay önce kızım rahatsızlanınca almıştım. Çok kullanışlı. Nem ve odanın sıcaklığını ölçüyor. Işığını gece lambası gibi kullanıyorduk.

Özellikleri:
İstenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
Sağlınız içinentegre edilmiş Ionizer ünitesi
Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi
Uzaktan kumanda
5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi
Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
360 derece çevrilebilir nem çıkış ünitesi
Estetik ve ergonomik tasarım
5 litre uzun süreli kullanıma özel su tankı

Fiyatı 90 lira.

güncelll, ilgilenen olursa bişeyler yaparım. elimde aynı markanın sterilasyon makinasıda var. ikili olarak da verebilirim. Garantisi hala devam ediyor.faturasyla beraber göndereceğim

$003.JPG

Özellikleri :

Mikro-bilgisayar kontrollü çalışma: Otomatik kapanma özelliğiyle 3 dakika iÇinde hızlı ve sağlıklı sterilizasyon işlemi.
Ergonomik tasarım: Üstün verimli ve kompakt gövdesiyle evde her yere sığar ve yolculuk sırasında kolaylıkla taşınır.
6 şişelik kapasitesi ve ergonomik kulplarıyla diğer büyük boy rakiplerinin arasından performans ve pratiklik yönünden öne çıkar.
Güvenli ve emniyetli: Paslanmaz çelik ısıtma tablası.
Multi fonksiyonel: Her boy biberon, göğüs pompası, emzik ve diğer aksesuarlar içinuygun.
Geri-kirlenmesiz: İçerideki kirli suyun birden fazla kez buharlaşmasını önleyen özel bölme.
No Re-Pollution Teknolojisi Steril tutucu: Kapak açılmadığı sürece iÇindekileri 3 saat boyunca steril tutar.

Garanti Süresi : 2 yıl
Markanın ait Olduğu ülke : Almanya

Özellikle ikiz bebekleriniz varsa zaman çok önemli. 3 dakikada 6 biberonu steril edebiliyor. Biberonlar fazla olunca çok rahat oldu. Artık çok fazla kullanamıyoruz. 6 ay önce almıştım. 2 yıl garantisi vaar. Sıfırı 119 lira. 60 liraya vermeyi düşünüyorum. Eğer weeweel buhar makinasıyla beraber alırsanız ikisini 140 verebilirim. Sıfırından hiçbir farkı yok iki makinanında.

merhaba ayşe hanım.. bu sterilizasyon makinesini düşünebilirim.50 liraya bırakmanız mümkünmüdür acaba? eşimi ikna edemiyorum daa :)) :44:

ikili düşünmezmisiniz, sıfırından farksız, hala garantisi var. bu fiyata bulamazsınız.

GOLGEM özel mesaj hakkım yok o yüzden buraya yazıyorum.
balıkesirdeyim. düşünürseniz 85 veririm.
ptt kargoyla gönderirim size uyguna gelir. 180 lira sıfırı. 2-3 kez kullandık. garantisi 2 yıl.

ikili düşünmezmisiniz, sıfırından farksız, hala garantisi var. bu fiyata bulamazsınız.

malesef canım sadece o sterilizasyonu alabiliriz çünkü buhar makinesinin aynısı bizde de var :) 2 ay oldu alalı. çok memnunum bu markadan.dediğim gibi fiyat en son kaç olur?bu hafta bursaya taşınıyorum.bir an önce bu alışveriş işini halletmek istiyorum.doğumuma çok az kaldı :KK16: çok telaşlı geçecek son haftalarımız çünkü..

canım kendim 120 ye aldım ve çok fazlada kullanmadım. inan sıfırından hiç farkı yok. 60 bile çok az ama ev öyle çok dolu ki, ikiz bebeklerim bir an önce elimden çıksın isitiyorum. bende oyuncak alacağım sattıklarımla. 3 dk içinde steril ediyor. bu fiyat altına düşemem. istersen mail adresini gönder hemen göndereyim. özel mesaj yazma hakkım yok, sen adresi verirsen oradan görüşürüz.

Son düzenleme:
İkisi için kargoyu da hesaba katarak son rakamı belirtebilir misniz? Tabi halen satılmadıysa. Antalyada oturuyorum.

buhar makinasında hiç bir kusur yok, tam aksine yeniden farksız, artık kullanmadığımızdan dolayı satmayı düşündüm fiyatı 90 olur. Ankarda oturuyorum.
İkisinede 140 + kargo parası olur son fiyatım. kargo ne kadar tutar bilemem ama en fazla 40 olsa 180 lur. ben sadene buhar makinasını almıştım o fiyata.

ikisini birden almayı düşünüyorum.. eğer uygun birşeyler yaparsanız almayı düşünürüm..hem sizin hem bizim işimiz görülsün.. malum bebeklerin eksikleri bitmiyor..haber bekliyorum iyi akşamlar...

buhar makinasında hiç bir kusur yok, tam aksine yeniden farksız, artık kullanmadığımızdan dolayı satmayı düşündüm fiyatı 90 olur. Ankarda oturuyorum.
İkisinede 140 + kargo parası olur son fiyatım. kargo ne kadar tutar bilemem ama en fazla 40 olsa 180 lur. ben sadene buhar makinasını almıştım o fiyata.

ankarada hangi semtdesiniz bende sincanda oturuyorum

Eki Görüntüle 385551

Özellikleri :

Mikro-bilgisayar kontrollü çalışma: Otomatik kapanma özelliğiyle 3 dakika iÇinde hızlı ve sağlıklı sterilizasyon işlemi.
Ergonomik tasarım: Üstün verimli ve kompakt gövdesiyle evde her yere sığar ve yolculuk sırasında kolaylıkla taşınır.
6 şişelik kapasitesi ve ergonomik kulplarıyla diğer büyük boy rakiplerinin arasından performans ve pratiklik yönünden öne çıkar.
Güvenli ve emniyetli: Paslanmaz çelik ısıtma tablası.
Multi fonksiyonel: Her boy biberon, göğüs pompası, emzik ve diğer aksesuarlar içinuygun.
Geri-kirlenmesiz: İçerideki kirli suyun birden fazla kez buharlaşmasını önleyen özel bölme.
No Re-Pollution Teknolojisi Steril tutucu: Kapak açılmadığı sürece iÇindekileri 3 saat boyunca steril tutar.

Garanti Süresi : 2 yıl
Markanın ait Olduğu ülke : Almanya

Özellikle ikiz bebekleriniz varsa zaman çok önemli. 3 dakikada 6 biberonu steril edebiliyor. Biberonlar fazla olunca çok rahat oldu. Artık çok fazla kullanamıyoruz. 6 ay önce almıştım. 2 yıl garantisi vaar. Sıfırı 119 lira. 60 liraya vermeyi düşünüyorum. Eğer weeweel buhar makinasıyla beraber alırsanız ikisini 140 verebilirim. Sıfırından hiçbir farkı yok iki makinanında.

FİYATI 45 liraya düşürdüm. bebeklerini biberonla besleyen anneler kaçırmayın.

X