• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Web whatsapp

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.064
448
Kizlar webwhatsaptan takip edilip edilmedigimi nasıl anlarım.

Zannedersem eski kocam beni takip ediyor.bir kez oğlum onun yanına gitti.onun evinden çantasını almak için.bende telimi oğluma bırakmıştım.oyun oynuyordu.o zmn bunu yapmış olabilirmi.cunku bazı şeylerden nasıl haberi olduğundan şüphelerim var.
Yardımcı olun nasıl öğrenebilirim?
Telefonum samsung j5

Son düzenleme:
Basit anlatıyorum whatapptan ayarlara girin whatsapp web masaüstü seçeneğine tıklayın son whatsapp webden giriş tarihleri görünüyor

Whatsapp a girin.
Telefonunuz Android ise sağ üstte üç nokta olacak oraya tıklayın. Eğer ios ise sağ altta ayarlar olacak oraya tıklayın.
WhatsApp web seçeneği olacak ona tıklayın.
Eğer ki karekod okutmak için kamera açılırsa herhangi bir yerden whatsapp web ile takip edilmiyorsunuz.
Ama son giriş yapılan cihaz ve saati görünüyorsa takip ediliyorsunuz.
Ama sıkıntı yok bunu iptal de edebilirsiniz.

Basit anlatıyorum whatapptan ayarlara girin whatsapp web masaüstü seçeneğine tıklayın son whatsapp webden giriş tarihleri görünüyor
Canım ayarlara girdim.whwp whatsapp var ....masaustu diye bir şey yok.webwhatsabi tıkladığım da ise ar kodu çıkıyor.. tarama yapıyor.telefonum samsungj5

Bacım karşı taraf WhatsApp Web açtığında sen ekranını aşağı sürerek üst bildirim yerini aciyonya hani orda WhatsApp web simgesini gorusursun zaten takip ettiği zamanlar

Whatsapp a girin.
Telefonunuz Android ise sağ üstte üç nokta olacak oraya tıklayın. Eğer ios ise sağ altta ayarlar olacak oraya tıklayın.
Eğer ki karekod okutmak için kamera açılırsa herhangi bir yerden whatsapp web ile takip edilmiyorsunuz.
Süper

Whatsappa gir sag ustteki uc noktaya tikla ve whatsappwebe tikla. Orada butun bilgisayarlardan cik de. Eger baska bilgisayardan acilmissa hepsinden de kapatir. Ben arada yapiyorum ne olur ne olmaz.

Whatsappa gir sag ustteki uc noktaya tikla ve whatsappwebe tikla. Orada butun bilgisayarlardan cik de. Eger baska bilgisayardan acilmissa hepsinden de kapatir. Ben arada yapiyorum ne olur ne olmaz.
telefonunuz ne marka.

Whatsapp web ile baglandiginizda telefonunuza bildirim gelir zaten merak etmeyin.. ister iz ister baskasi baglansin fark etmez her turlu bildirim gelir. Ama kocan telefonuna casus yazilim yuklemis olabilir. Ses kaydi vs alan..

Benim telefonum samsung j5 webwhatsapa giriyorum.direk Qr kodu çıkıyor. Öyle yazı falan yok.

Whatsapp web ile baglandiginizda telefonunuza bildirim gelir zaten merak etmeyin.. ister iz ister baskasi baglansin fark etmez her turlu bildirim gelir. Ama kocan telefonuna casus yazilim yuklemis olabilir. Ses kaydi vs alan..
Akşam saat 10 gibi ne ara yukluyebilirki...ilk önce o programı önceden satın alması gerekmez mi....

Whatsapp a girin.
Ben baktığımda böyle bi sey vardi. Daha once kendi tabletimden girmistim whatsapp webe. Ama ayni gün kapatmistim. Simdi kendi tabletimden girdigim mi bu yoksa takip mi ediliyordum?

Canım ayarlara girdim.whwp whatsapp var ....masaustu diye bir şey yok.webwhatsabi tıkladığım da ise ar kodu çıkıyor.. tarama yapıyor.telefonum samsungj5
takip edilmiyosun. eğer webde açık olsaydı orda tarama yapmazdı.
a

Ben baktığımda böyle bi sey vardi. Daha once kendi tabletimden girmistim whatsapp webe. Ama ayni gün kapatmistim. Simdi kendi tabletimden girdigim mi bu yoksa takip mi ediliyordum?

telefondan vatsap webe tıkladığında ekrana ne geliyor?

Back
X