Wc de ki bit gibi böcekler 😦

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.090
4.169
173
Kızlar son 1 aydır Wc de bit gibi küçük küçük böcekler var. İlk defa görüyorum. ozonla iyice köpürtüp yıkıyorum yarım saat sonra gene çıkıyolar. Birsürü bide. Bunlar ne olur neden çıkar kızlar ya bu sene görmediğim kadar koca koca böcekler görüyorum evde zaten

Bence pahalı değilse evi komple ilaçlatın, durup durup çıkmaları hoş gelmiyor. Tek tük değiller ki öneride bulunalım.

Aynı sorun bizim evde de var. Yeni taşındık bina hala inşaat pisliğiyle duruyor tam bitmediği için. Evi 2. İlaçlatışımız. Binayıda ilaçlattık. Kitap biti diye geçiyor bizim ki. Fotoğrafını paylaşıyorum aynı bitse henüz çare bulamadık. Kafayı yemek üzereyiz. Tam bitti kurtulduk diyoruz. Banyo dolabında gördüm klozette gördüm iğrenç bir durum

Eklentiler

• 4516ECCF-F4FF-4B19-A20F-700F826EF5FB.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 62
Tek çaresi evi ilaclatmak . Her türlü yolu denedim geçmedi bina boşluğundan geliyor genellikle yazın nemden

Aynısı ben de var, ne yapacağımı şaşırdım çok çaresiz hissediyorum

Merhaba kurtulmayi basardiniz mi?

Merhaba kurtulabildiniz mi bu boceklerden?

Aynisi ablamlarda olmus, apartmanlarinda kuş yuva yapmis, kus biti olmuş. Yuvayi disari cikarmak zorunda kaldilar, tum apartmani yukarıdan asagiya camasir suyuyla yikadilar, balkonlari ve bahçeyi de oyle. Bir de ilaclattilar. Gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…