• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler waxla ilgili bilgi sahibi olanlar yardım lütfen

srytkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
19
0
36
İzmir
arkadaşlar ben dalgalarımı belirginleştirmek için bir şekillendirici arıyorum ama jole gibi kaskatı yapmasını istemiyorum saçlarım uzun çünkü krem bazında birşey olsa daha iyi olur tabi aynı zamanda parlatsın da:1rolleyes: biliyorum çok şey istiyorum ama ayrı ayrı ürünler kullanarak saçımı ağırlaştırmak istemiyorum hem de vakit kaybı. Araştırırken wax diye bişi gördüm ama hiçbir bilgim yok kendileri hakkında.ğ işimi görürmü sizce yada anlattığım özelliklerde başka bir ürün varmı bildiğiniz.

Canım wax çok kötü şekilde yağlı gösteriyor saçı da yapış yapış yapıyor. Aradığın şey kesinlikle wax değil.

wax ı ben de denemiştim ama hem yağlı, hem de saçı ağırlaştırdığı için vazgeçtim. artık köpük kullanmayı düşünüyorum

arkadaşlar ben dalgalarımı belirginleştirmek için bir şekillendirici arıyorum ama jole gibi kaskatı yapmasını istemiyorum saçlarım uzun çünkü krem bazında birşey olsa daha iyi olur tabi aynı zamanda parlatsın da:1rolleyes: biliyorum çok şey istiyorum ama ayrı ayrı ürünler kullanarak saçımı ağırlaştırmak istemiyorum hem de vakit kaybı. Araştırırken wax diye bişi gördüm ama hiçbir bilgim yok kendileri hakkında.ğ işimi görürmü sizce yada anlattığım özelliklerde başka bir ürün varmı bildiğiniz.

Wax'ın saçına uygun modelini alırsan çok memnun kalırsın. Bunun fön için olanları da var çünkü. Bir de wax balmumu gibi sert bir madde. Maşadan sonra her bukleye azar azar sürülür.

Wax aynı briyantin gibi bir şey bence ayrıca gerçekten yağlandırıyor az da sürsen... Sana tavsiyem ise jöle gibi kaskatı olmaması açısından az miktarda saç köpüğü kullanman...

Son düzenleme:
Back