Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahah"Mafyanın kölesi" tarzı abidik gubidik bir şeyler yazdıysanız, küçükler tarafından okunabilir diye düşünüyorum.![]()
Daha pismeden yazar moduna girmissin masallahBu para kazanir miyim zihniyetiyle o iş yaş.
ücretsiz diye biliyorum ben.
hem isim yapayım hem para kazanayım çok şey istiyon:))
ee hayat böyle ama yapcak bişey yok
Ben de tam bunu yazmaya gelmiştim ki siz benden çok yaşayacaksınız, ben wattpad'i bilmiyorum, nette bildiğim tek platform KK, lakin duydum ki ağalı, intikamlı, silahlı şeyler yazınca kitap olarak basılıp dizileri de çekiliyormuş.Valla orada kıytırık kitaplar yazıp, kitaplarının filmleri dizileri çekilen, evler yatlar alan yeni yetmeler duydum. Şu son zamanlarda en çok izlenen silahlı, böğürmeli, ağalı Midyat dizisi bile wattpad kitabından uyarlanmış. Ben şok.![]()
Önceden ücretsiz olarak okunuyordu. Hala öyle mi bilmiyorum.
Kadınlara tecavüz edip şiddet uygulayan, sonra da ooo çok yakışıklı zengin ve kalbi çok temiz göstererek aşk sahneleri yazdıklarını gördüğümden beri okumuyorum. Yani çok uzun zamandır.
Çok haklısınız. Bu kadar büyük paralar harcanıp kitaplar basılıp filmler çekiliyorsa okuyucu kitlesi çok geniş demektir. Bu daha acı aslında.Konu içeriğiyle pek alakası olmayacak belki ama ben insanları anlamıyorum gerçekten, kendimi dış dünyadan fazla mı soyutladım da böyle oldu bilmiyorum :))) wattpad gibi yerlerde belki de gerçekten çok güzel deneme yazıları vardır, ağalı paşalı yazıları kitap olarak basan yayınevleri de olduğuna göre medya bir şekilde takip ediyor bu tip platformları, kitabı basılan kişi emek vermiştir, ona diyecek sözüm yok fakat neden gerçekten değer görmesi gereken denemeler itibar görmez? Kimi yazarlar, şairler, ressamlar hatta sanatçılar yaşarken kıymet görmüyor, maalesef ölünce sahipleniliyor.
Sanırım en büyük kabahat bizlerin, değer görmesi gerekenlere hak ettikleri itibarı vermiyoruz.