• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WatSonsGriRoSsman'dan Yapılan Alışverişler!

L0risela

вeşίktaşk♡
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
244
1
26
Ankara
❋Merhabalar arkadaşlar bu konu altığı başlığındanda anlaşıldığı üzere,8 mart kadınlar günüde yaklaşıyorken heryerde indirimler olcak bildiğiniz gibi ve bir bayan olarak bütün kadınlar en güzeline en bakımlı güzel bir hale laiktir ve alışverişe çıktığınızda en azından bir oje alıp döndüğünzü tahmin ediyorum
eli boş
dönmezsiniz:1:
❋Sizden sadece bu 3 yerden,yaptığınız alışverişlerinizi ve daha önce kullanıp memnun kalıp kalmadığınıza dair biten ürünleriniz hakkında yorum yapmanızı fotograflamanızı isteyeceğim.
❋Fotoğrafların altına ürünlerinizin tek-tek kaça alındığınızıda yazarsanız karşı taraf için daha da yararlı olabilir düşüncesindeyim.
HERKEZE SƐvGİLER :16:
˙·٠•●⊱İYİ ALIŞVERİŞLER⊰˙·٠•●

Topigin hayırlı olsun lorissam :16:
Hemen aboneliklerine ekliyorummm :12::12:

Vaoovvv !! Tam benlik Bi Topik !! Bayılırım Gratise ve Watsons'a :) Yarından itibaren paylaşıcagım :16:

Vaoovvv !! Tam benlik Bi Topik !! Bayılırım Gratise ve Watsons'a :) Yarından itibaren paylaşıcagım :16:

Bende özellikle bu 3'üne bayıldığım içünn açtım canım bütün günümü alışverişlere bakarak geçirdiğim bile oluyor,hem hesaplılar hemde kaliteliler ...:21:
Rosbellacığım:Paylaş paylaş bolca alışveriş yap kuru kuru yazmakla olmaz!:9:
Bende inşallah 8 martta başlıyacağım (-:
:54:

topıgın hayırlı olsun canım paylasımları merakla beklıyorum :52:

topıgın hayırlı olsun canım paylasımları merakla beklıyorum :52:

Çok teşekkürler Tatlım yazı yazılmasın istiyorum artık konuyla ilgili paylaşım istiyorum bu gidişle ilk ben paylaşıcam :31:
Sendende beklerim kozmetik alışşverişi hepimiz yapıyoruz zaten fiyatları uygun,herkezin alabileceği tarza ürünlerini tanıtabilirsin
zaten bu 3^yerde^ lorealde var flormarda var değişik markalarda var ama genelde güzel fiyatlıla
r kimseyi zora sokmaz
:40:

Bende özellikle bu 3'üne bayıldığım içünn açtım canım bütün günümü alışverişlere bakarak geçirdiğim bile oluyor,hem hesaplılar hemde kaliteliler ...:21:
Rosbellacığım:Paylaş paylaş bolca alışveriş yap kuru kuru yazmakla olmaz!:9:
Bende inşallah 8 martta başlıyacağım (-:
:54:

Canım 2 gün önce Banlandım da ondan yazamadım :)

Şu aralar da biraz canım sıkkın ama inan enkısa zamanda paylaşacagım :16:

Watsons dan eşim için tony&guy ın erkek şampuanını aldım 40 lira civarındaydı. Çok begendi ve bundan sonra hep onu kullanacagını söyledi. Yalnız şu isminde kız şekli olan cımbızlar hiç kaş almıyor onlardan hiç memnun kalmadım.

Back