Watsons'da ki Saçmalık !!!

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
29
Hanımlar dün watsonsa gittim indirim vardı bilirsiniz
Birçok da ihtiyacım vardı yaklaşık 2 saat kadar deneye deneye oradaki çalışanın da yardımıyla kendime birçok ürün aldım
Ellerim doldu artık yanımda ki görevli de siz bakın ben onları kasaya götüreyim dedi bana.
Her neyse dün akşam Eve geldim ürünlere bi bakayım dedim bide ne göreyim poşetin içinden benim aldığım değil de başka bi markanın rımeli çıktı ve hiç elime dahi almadığım bi aydınlatıcı ve bunların ücretini ödedim bir sürü ürün aldığım için ödeme yaparken farketmedim bile.
Ben rimmel london marka rımel almıştım görevliye verdim kasaya götürdü poşetten çıkan maybelline marka rımel ayrıca da pastel moonlight aydınlatıcı çıktı. Ona hiç elimi bile sürmedim nasıl poşete girdi bilmiyorum Bile
Çok sinirlendim ama
Gidip değiştirme imkanım da yoktu. Çünkü köyde oturuyorum pazar günü merkeze inme şansım Yok hafta içi de çalışıyorum uğrayamam, her neyse dedim bari kullanayım uğraşmayayım boşuna
Sonra kardeşimle ürünleri denemeye başladık. Bir şok daha fondöten en koyu renk çıktı
Onu da yanımda ki görevli vermişti elime testerını denedim önce sonrada kıza dedim ki bu ton iyiymiş alayım dedim verdi elime yanlış vermiş halbuki testerı da o vermişti sürün diye yani üstündeki kodlara göre tonu bilmiyordum ondan yardım aldım oda yanlış vermiş
O kadar da para verdim şimdi ben napıcam elimde kullanamayacağım bi fondötenle kaldım hemde çalışanın yüzünden açıp kullandım da denemek için. Yarın iş çıkışı 5-10 dk vaktim oluyor otobüs Kalkana kadar
Uğrayıp bu şikayetimi dile getirsem değiştirirler mi sizce pek sanmıyorum ama ben madur oldum fazlasıyla

Hanımlar dün watsonsa gittim indirim vardı bilirsiniz
Birçok da ihtiyacım vardı yaklaşık 2 saat kadar deneye deneye oradaki çalışanın da yardımıyla kendime birçok ürün aldım
Ellerim doldu artık yanımda ki görevli de siz bakın ben onları kasaya götüreyim dedi bana.
Her neyse dün akşam Eve geldim ürünlere bi bakayım dedim bide ne göreyim poşetin içinden benim aldığım değil de başka bi markanın rımeli çıktı ve hiç elime dahi almadığım bi aydınlatıcı ve bunların ücretini ödedim bir sürü ürün aldığım için ödeme yaparken farketmedim bile.
Ben rimmel london marka rımel almıştım görevliye verdim kasaya götürdü poşetten çıkan maybelline marka rımel ayrıca da pastel moonlight aydınlatıcı çıktı. Ona hiç elimi bile sürmedim nasıl poşete girdi bilmiyorum Bile
Çok sinirlendim ama
Gidip değiştirme imkanım da yoktu. Çünkü köyde oturuyorum pazar günü merkeze inme şansım Yok hafta içi de çalışıyorum uğrayamam, her neyse dedim bari kullanayım uğraşmayayım boşuna
Sonra kardeşimle ürünleri denemeye başladık. Bir şok daha fondöten en koyu renk çıktı
Onu da yanımda ki görevli vermişti elime testerını denedim önce sonrada kıza dedim ki bu ton iyiymiş alayım dedim verdi elime yanlış vermiş halbuki testerı da o vermişti sürün diye yani üstündeki kodlara göre tonu bilmiyordum ondan yardım aldım oda yanlış vermiş
O kadar da para verdim şimdi ben napıcam elimde kullanamayacağım bi fondötenle kaldım hemde çalışanın yüzünden açıp kullandım da denemek için. Yarın iş çıkışı 5-10 dk vaktim oluyor otobüs Kalkana kadar
Uğrayıp bu şikayetimi dile getirsem değiştirirler mi sizce pek sanmıyorum ama ben madur oldum fazlasıyla

Şikayet var a yazın bari ya da en yakın watsons nerdeyse oraya gidin faturanızı da kaybetmediyseniz yardımcı olabilirler biraz sert çıkışın

Açmış denemiş olduğun için değişim yapacaklarını hiç sanmıyorum :KK43: senin hatan değil ama açmış olduğun için artık yapılacak birşey yok bence

Telf numarasini bulup arayip konussaydiniz.suan gelemem bi kacgun sonra gelip degistircem diye.
Kullanmadan once tabi.
Ben rımeli o kadar sorun yapmadım oda rımel buda neyse kullanayım bişey olmaz dedim aydınlatıcıyı da kız kardeşim boşver abla madem alındı kullanırız dedi üstüne fondoten olayı çıkınca delirdim sinirden. Onuda açıp kullanınca anladım mecburen kullandım çünkü

Şikayet var a yazın bari ya da en yakın watsons nerdeyse oraya gidin faturanızı da kaybetmediyseniz yardımcı olabilirler biraz sert çıkışın
Fişim duruyor aslında tartışmak istemiyorum ama böyle yerlerde rica ya kimse bakmıyor gerekirse kameralara bakın diyeceğim

Bu mağazalar iadede de değişimde de çok sorun çıkarıyorlar, süresi var daha yeni almışsınız geri götürün derim..

Son olaydan sonra watsonsı sildim zaten
Olmazsa olmaz değil alternatifleri var
Keşke sizde başka bir yerden alışveriş yapsaydınız
Boykotu duymadınızmı?
Gerçi herkezin kendi kararı tabi
Müşteri hizmetlerini arayın mağazaya gidip şikayetçi olun

Hangi magaza olursa olsun,kasada odemeyi yapinca elime verilen poseti mutlaka kontrol ederim, kac parca almisim zaten onlar kasaya gotururken saymis olurum,sayisina bile bakarim elime alinca. Her yerde olabiliyor boyle seyler dikkatli olunmali cunku sonrasinda cirkef yapip degistirmiyorlar ozellikle ic camasiri ve kozmetik ise

Ürünlerin çoğu farklı geldiyse muhtemelen başkasının ürünleri yanlışlıkla sana satılmış, seninkiler de başkasına gitmiştir.

Açıp kullandığın için değişim yaparlar mı emin değilim.

Kozmetik mağazasına girince bir parça birşey de alacak olsam direkt sepet alıyorum, çünkü yangından mal kaçırır gb elinden alıp kasaya götürmeye çalışıyor çalışanlar.

Nette araştırdım birazda açılmamış üründe bile zar zor değiştirirmişler nasıl bişey bu anlamadım
Beni de delirtmişlerdi , yüklü miktar alışveriş yaptım yalan olmasın 160 lira gibi birşey tuttu kasaya gittim ödeme yaptım hediye çeki verdi bir tane. Neyse hemen arkamdan gelen kişinin ürünleri geçmeye başladı kadına 20 lira daha alılveriş yaparsanız hediye çeki veriyoruz dediler , meğer çeki 50 liraya veriyorlarmış. Benim 3 çek almam lazımken 1 tane vermişler. Eee dedim bana niye bir tane? Tek seferde aldınız ürünleri parça parça almadınız ki dedi. Parça parça yapayım ödemesini o ne saçmalık dedim. Neyse en son sinirlendim ne var ne yok hepsini iade ediyorum alın o zaman dedim. İade fişi doldurdular paramı iade ettiler çıktım geldim ellerim bomboş:KK53:

Toplu alisverislerde boyle seyler oluyor galiba cok dikkat etmek lazim. Bizde esimle yüklüce bir alisveris yapmistik. Alisveris yaparken aldigimiz hicbiseyin fiyatina bakmamistik haliyle toplam tutarin ne gelecegini bilmiyorduk. Ödedik ciktik. Aldiklarimizda ne eksik urun var ne fazla ama taa neyden sonra tesadufen fişe bir bakiyoruz ki almadigimiz bikac urunude bize yansitmislar bir güzelde ödemişiz ama ortada ürün filan yok. :))) Sizin en azindan yanlista olsa ortada ürün var. Keske hemen bakmadan etmeden acmasaymissiniz degisim olurdu belki.

bende bir defa rimel almıstım ordan meger testerı almısım cıktım bi yerde oturduk farkettim goturdum kız hemen degistirdi belki sizinkinide testera alıp koyarlar yenisini verirler

X