- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 30 22 Haziran 2015 Konu Sahibi - Janna - #1 Kızlar watsons'ın yoğurtlu ve çilekli saç masksi vardı. İzmirdeki bütün watsonslara gittim ama hiçbirinde bulamadım. Sanki Ankarada görmüştüm diye hatrlıyorum. Acaba bu ürün kalktı mı? Kendisi süt proteinli olanla çok benziyor ama bu o değil. Görselide şöyle,
Kızlar watsons'ın yoğurtlu ve çilekli saç masksi vardı. İzmirdeki bütün watsonslara gittim ama hiçbirinde bulamadım. Sanki Ankarada görmüştüm diye hatrlıyorum. Acaba bu ürün kalktı mı? Kendisi süt proteinli olanla çok benziyor ama bu o değil. Görselide şöyle,
Moon Light Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Mart 2015 5.115 10.383 22 Haziran 2015 Konu Sahibi - Janna - #2 Ne zaman gormustun ki? Ben uzun zamandir rastlamadim hic, yeni duydum hatta bu cesidini..
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 30 24 Haziran 2015 Konu Sahibi - Janna - #3 kitap_asigi .!.: Ne zaman gormustun ki? Ben uzun zamandir rastlamadim hic, yeni duydum hatta bu cesidini.. Genişletmek için tıkla... Bu kış görmüştüm diyr hatırlıyorum kalkmış galiba tüh
kitap_asigi .!.: Ne zaman gormustun ki? Ben uzun zamandir rastlamadim hic, yeni duydum hatta bu cesidini.. Genişletmek için tıkla... Bu kış görmüştüm diyr hatırlıyorum kalkmış galiba tüh