Cilt Bakımı Ürünleri Watsons Yeşil Çay Özlü Antioksidan Etkili Yüz Ovma Kremi & Köpük (resimli)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

babyface27

makyajguncem.blogspot.com
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
1.588
2
100_2817.JPG

Bu seri resimde de gördüğünüz gibi 2 çeşit yüz temizleme jelinden oluşuyor.Tekinin fiyatı 5.90 tl ve watsons mağazalarında satılıyor.

Watsons Yeşil Çay Özlü Antioksidan Etkili Köpük:
100_2813.JPG

100_2828.JPG

100_2827.JPG

Bu ürün resimde de gördüğünüz üzere beyaz renkte ve köpük şeklinde.Aslında hiç bu tür köpük şeklinde bir ürün kullanmadığımdan cildimdeki etkisini çok merak ediyordum.Özelliklerini de okuyunca tam bana göre bir ürün olduğunu anladım ve direk aldım:)Günlük olarak rahatça kullanılabilecek bir ürün.Ciltteki bütün kiri,yağı cildi yormadan güzelce ciltten çıkarıyor.Cildi germiyor,kurutmuyor.Fiyat/performans açısından gayet güzel bir ürün.Çok hassas bir cildim olmasına rağmen ben de herhangi bir probleme yol açmadı aksine cildimi güzelleştirdi:)Diğer Watsons ürünlerinden aldığım hazzı ve memnuniyeti bu üründen de aldım:)Ciltteki yağ kontrolünü sağladı için karma ve yağlı ciltlere öneririm.Ben karma ciltli biri olarak çok memnun kaldım ama kuru ciltlerdeki etkisini bilemicem.

Watsons Yeşil Çay Özlü Antioksidan Etkili Yüz Ovma Kremi:

100_2818.JPG

100_2829.JPG

100_2826.JPG

Bu jelin içerisinde her ne kadar resimde belli olmasa da küçük küçük peeling tanecikleri var.Bu ürün de yine günlük olarak kullanılabilecek bir ürün ama isteyenler banyodan banyoya cilde peeling yaparak ölü deriyi atmak için kullanabilirler.İçerisindeki peeling tanecikleri gayet küçük ve cilde zarar verecek,cildi çizecek türden değiller.Ben makyaj yaptıktan sonra cildimi iyice arındırmak için önce köpükle yıkayıp sonra bu jelle temizliyorum ve sonuçtan gayet memnun kalıyorum.Cildi derinlemesine temizliyor ve ciltteki ölü deriyi güzelce ciltten uzaklaştırıyor.Cilt yumuşacık oluyor.Bu üründen de genel olarak çok memnun kaldım,cildimde herhangi bir soruna yol açmadı aksine çok severek kullanıyorum.Bittikçe alıyorum ve almaya da devam edeceğim :))

Son düzenleme:
galiba bütün green tea serisinde aynı şey yazıyor :2:

ben de sivilce jelini , toniğini ve minik maskesini almıştım onlar da aynı :):)

Ellerine sağlık canım bu yazıyla haberdar olmuş oldum :) Ama Neutrogena greyfurtlu temizleme jelimden vazgeçemiyorum ne yazık ki...

Ellerine sağlık canım bu yazıyla haberdar olmuş oldum :) Ama Neutrogena greyfurtlu temizleme jelimden vazgeçemiyorum ne yazık ki...

rica ederm cnm:KK66:
benm birçok arkadaşım greyfyrtlu seriyi kullanıyor ve hiç bir işe yaramadığını sölüyorlar:KK68:

X