- 13 Mart 2010
- 266
- 3
Watson's a Naturelhigh marka yeni bakım ürünleri gelmiş. İngiltere'den ithal. %100 organik değiller ama çoğunlukla organik içerikli, doğal yağlar var içeriğinde ürünlerin. Bugün gördüm ve 3 ürün aldım. Fiyatları çok uygun ve şuan watson's da 3 al 2 öde kampanyası olduğu için daha da uyguna geldi. Benim aldığım ürünler şunlar :
1. Brightening eye cream (göz çevresi kremi-aydınlatıcı: 11.90 tl
2. spf 15 day cream (15 güneşten koruma faktörlü gündüz kremi) : 9.90 tl
3. Cleanser and eye makeup remover (temizleme ve göz makyajı silme) : 8.80 tl
Bunlarla ilgili yabancı bloglarda ve forum sitelerinde yorumlar okudum çok memnun kullananlar, ben de sevindim aldığıma :) Hepsine 21.90 tl verdim. Göz çevresi kremi alıcaktım bugün onun fiyatından daha ucuza üç ürün aldım ve içeriğini okuyunca doğal yağlar olması çok hoşuma gitti. İyi yorumları da okuyunca sevindim sizinle paylaşıyım dedim. Daha önce alıp deneyen varsa paylaşırsa sevinirim.
1. Brightening eye cream (göz çevresi kremi-aydınlatıcı: 11.90 tl
2. spf 15 day cream (15 güneşten koruma faktörlü gündüz kremi) : 9.90 tl
3. Cleanser and eye makeup remover (temizleme ve göz makyajı silme) : 8.80 tl
Bunlarla ilgili yabancı bloglarda ve forum sitelerinde yorumlar okudum çok memnun kullananlar, ben de sevindim aldığıma :) Hepsine 21.90 tl verdim. Göz çevresi kremi alıcaktım bugün onun fiyatından daha ucuza üç ürün aldım ve içeriğini okuyunca doğal yağlar olması çok hoşuma gitti. İyi yorumları da okuyunca sevindim sizinle paylaşıyım dedim. Daha önce alıp deneyen varsa paylaşırsa sevinirim.
Son düzenleme: