Cilt Bakımı Ürünleri Watson's yeni ürün, Naturelhigh cilt bakım ürünleri (fotoğraflı)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Michelle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2010
266
3
Watson's a Naturelhigh marka yeni bakım ürünleri gelmiş. İngiltere'den ithal. %100 organik değiller ama çoğunlukla organik içerikli, doğal yağlar var içeriğinde ürünlerin. Bugün gördüm ve 3 ürün aldım. Fiyatları çok uygun ve şuan watson's da 3 al 2 öde kampanyası olduğu için daha da uyguna geldi. Benim aldığım ürünler şunlar :

1. Brightening eye cream (göz çevresi kremi-aydınlatıcı:KK66:: 11.90 tl
2. spf 15 day cream (15 güneşten koruma faktörlü gündüz kremi) : 9.90 tl
3. Cleanser and eye makeup remover (temizleme ve göz makyajı silme) : 8.80 tl

Bunlarla ilgili yabancı bloglarda ve forum sitelerinde yorumlar okudum çok memnun kullananlar, ben de sevindim aldığıma :) Hepsine 21.90 tl verdim. Göz çevresi kremi alıcaktım bugün onun fiyatından daha ucuza üç ürün aldım ve içeriğini okuyunca doğal yağlar olması çok hoşuma gitti. İyi yorumları da okuyunca sevindim sizinle paylaşıyım dedim. Daha önce alıp deneyen varsa paylaşırsa sevinirim.
$SNC00732.jpg

$SNC00730.jpg

$SNC00731.jpg

Son düzenleme:
bende deneme amaçlı nemlendiricisini almıştım kokusu çok hoş ben beğendim ürünü
yabancı sitelerde fiyatına göre kalitesi yüksek bulunmuş
diğer ürünlerini de merak ediyorum kullandıkça yorumlarını yazarsan sevinirim

Evet kokuları çok güzel. Ürünleri denedim, tabi ilk günden birşey söylemek doğru olmaz belki ama ilk izlenimlerim şöyle:
Temizleme ürününün kokusu çok güzel ve çok hafif bi ürün, makyajı çok rahat çıkarıyo, göz yakmıyo ve yumuşacık bi his bırakıyo ciltte.
Göz çevresi kremi harika nemlendiriyo ve çok çabuk emiliyo, yani üzerine makyaj yapmak için beklemeye gerek yok.
Nemlendiricisi de gerçekten çok tatlı kokuyor, güneşten koruma faktörü olması benim için çok önemli çünkü çok beyaz tenliyim. Çok güzel nemlendirdi ve yüzümde parlama yapmadı. Daha önce kullandığım nemlendiricilerde en büyük şikayetim bu oluyodu çünkü.
Şimdilik böyle. Gece nemlendiricisini de alıcam sanırım :)
Bi güzel yanı da hayvanlar üzerinde deneme yapılmadığını ve vejetaryenlar için ve veganlar için uygun olduğunu ayrıca belirtmişler.

3 al 2 öde kampanyasında yarın son günmüş hemen gidip bişeyler daha kapmam gerek watson's dan :)

ben de merak ediyodum michelle...eline saglık.... gecenlerde bende watsonla ilgili başlık açmıştım yeni ürünlerini deneyen varmı diye ama gören olmadı sanırım....senin açtıgın iyi olmuş...eline saglık canım.fırsat buldugumda bu ürünleri denicem

ben de merak ediyodum michelle...eline saglık.... gecenlerde bende watsonla ilgili başlık açmıştım yeni ürünlerini deneyen varmı diye ama gören olmadı sanırım....senin açtıgın iyi olmuş...eline saglık canım.fırsat buldugumda bu ürünleri denicem

Nemlendiricisinden çok memnun kaldım özellikle. Sabah 8de sürdüm bu saat oldu hala yumuşak ve nemli cildim. Bu fiyata açıkcası beklemiyodum bu kadar :)

Evet kokuları çok güzel. Ürünleri denedim, tabi ilk günden birşey söylemek doğru olmaz belki ama ilk izlenimlerim şöyle:
Temizleme ürününün kokusu çok güzel ve çok hafif bi ürün, makyajı çok rahat çıkarıyo, göz yakmıyo ve yumuşacık bi his bırakıyo ciltte.
Göz çevresi kremi harika nemlendiriyo ve çok çabuk emiliyo, yani üzerine makyaj yapmak için beklemeye gerek yok.
Nemlendiricisi de gerçekten çok tatlı kokuyor, güneşten koruma faktörü olması benim için çok önemli çünkü çok beyaz tenliyim. Çok güzel nemlendirdi ve yüzümde parlama yapmadı. Daha önce kullandığım nemlendiricilerde en büyük şikayetim bu oluyodu çünkü.
Şimdilik böyle. Gece nemlendiricisini de alıcam sanırım :)
Bi güzel yanı da hayvanlar üzerinde deneme yapılmadığını ve vejetaryenlar için ve veganlar için uygun olduğunu ayrıca belirtmişler.

Bende çok beyaz ve hassas tenliyim. Hiçbir alerjik etkisi olmadı bu benim için çok önemliydi.
Senden bu yorumları duyunca daha da güvenim arttı. Sanırım bende bu tavsiye ettiğin ürünlerden alıcam.
Göz çevresi için hiç krem kullanmamıştım. Sadece nemlendirmek için mi kullanıyorsun o ürünü?

Bende çok beyaz ve hassas tenliyim. Hiçbir alerjik etkisi olmadı bu benim için çok önemliydi.
Senden bu yorumları duyunca daha da güvenim arttı. Sanırım bende bu tavsiye ettiğin ürünlerden alıcam.
Göz çevresi için hiç krem kullanmamıştım. Sadece nemlendirmek için mi kullanıyorsun o ürünü?

Evet ben nemlendirici ve aydınlatıcı olarak kullanıyorum ama istersen anti-ageing ve sıkılaştırıcı olanı da vardı. Benim yaşım henüz anti-ageing ürünleri için genç olduğundan yalnızca nemlendiri olanını kullanıyorum. Umarım sn de memnun kalırsın çünkü kremler için uçuk paralar vermeye gerek olmadığının kanıtı olur böylece :)

Rica ederim :) Ben de kullanmaya devam ettikçe yazıcam.

Evet ben nemlendirici ve aydınlatıcı olarak kullanıyorum ama istersen anti-ageing ve sıkılaştırıcı olanı da vardı. Benim yaşım henüz anti-ageing ürünleri için genç olduğundan yalnızca nemlendiri olanını kullanıyorum. Umarım sn de memnun kalırsın çünkü kremler için uçuk paralar vermeye gerek olmadığının kanıtı olur böylece :)

sanırım bütün kremlerinde anti-ageing etkisi var. bu beni de pek ilgilendirmiyor ama nemlendirme ve aynı zamanda aydınlatma özelliği çok güzelmiş:KK12:

sanırım bütün kremlerinde anti-ageing etkisi var. bu beni de pek ilgilendirmiyor ama nemlendirme ve aynı zamanda aydınlatma özelliği çok güzelmiş:KK12:

Evet kremlerinin içeriğinde yaşlanma etkilerini yavaşlatır yazıyor ama içerdiği yağların yararlarından bahsederken yazıyor. Yani kırışıklık azaltıcı olması için ayrıca kimyasallar yok içinde anladığım kadarıyla. En azından benim kulandıklarımda. Çünkü cilt bu kimyasallarla erken yaşta tanışırsa ilerde gerektiğinde kullanılınca fazla etki göstermiyomuş diye biliyorum ama doğal yağların sağladığı yaşlanma etkilerini yavaşlatması genç cilt için de uygun ve kullanılabilir gibi geldi bana.

Aynı markanın temizleme jeli ve gece kremini de aldım. Kullanmaya başlayalı uzun süre oldu bu ürünleri hepsinden memnun kaldım.

X