Lekeler, Çiller Watsons Ten Beyazlatıcı kullanan?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
Arkadaşlar kullananız var mı hiç
?
Açıkçası ben çok merak ediyorum biri kullandım memnun kaldım dese direk alıcam,net adresinde ürünlerle ilgili verilen bilgiler şöyle

İçerik ile ilgili:

Pırıldayan bir ciltle, ışıldayan bir güzellik
Pure Beauty serisi sadece Watsons’ta

Sadece Watsonslar’da satılan “Pure Beauty Super Brightening” serisi ile cildiniz şimdi çok daha parlak, ışıltılı ve bakımlı. Beyaz gül, süsen ve nilüfer ekstrelerinin bir araya geldiği, eşsiz doğal beyaz çiçek kompleksiyle oluşturulan bu seri ile cildiniz hiç olmadığı kadar aydınlık. Cildinizi etkili bir şekilde pürüzsüzleştiren ve nemlendiren Super Brightening, UV ışınları ve serbest radikallere karşı da koruma sağlıyor. Temiz, kusursuz, yumuşak ve ışıldayan bir cilt için pigment oluşumunu kontrol altında tutuyor.

Pure Beauty Super Brigthening, beyaz çiçek ekstrelerinin yanı sıra beyaz inci ve dut kökü ekstresi, arbutin, B3 vitamini karışımı ile aydınlık ve pırıltılı bir cilt vaat ediyor. Watsons, bu özel seri ile tanışmak için sizi de en yakın mağazasına bekliyor.

Ürünler:

Pure Beauty Super Brightening Günlük Losyon
Günlük Losyon’un eşsiz aydınlatıcı formülü melanin oluşumunu durdururken, cildinizdeki aydınlatıcı etkileri gün boyu artırmaya yardımcı olur. Cilde daha iyi nüfuz edebilmesi ve daha iyi emilebilmesi için cildinizde erir. Daha temiz, daha parlak ve kusursuz bir görünüm için gün boyu cildinizi nemlendirir, pigmentasyonu azaltmaya ve oksidasyonu bloke etmeye yardımcı olur.

Pure Beauty Super Brightening Günlük Losyon SPF15
SPF15 Günlük Losyon’un eşsiz aydınlatıcı formülü melanin oluşumunu durdururken, cildinizdeki aydınlatıcı etkileri gün boyu arttırmaya yardımcı olur. İçeriğindeki SPF15 ile cildinizi zararlı ultraviyole ışınlarına karşı korur. Daha temiz, daha parlak ve kusursuz bir görünüm için gün boyu cildinizi nemlendirir, pigmentasyonu azaltmaya ve oksidasyonu bloke etmeye yardımcı olur.

Pure Beauty Super Brightening Gece Kremi
Gece Kremi’nin eşsiz aydınlatıcı formülü siz uyurken, cildinizdeki matlaşmaya ve pigment oluşumuna karşı etkili bir şekilde savaşır. Cilde daha iyi nüfuz edebilmesi, daha iyi emilebilmesi ve aydınlatıcı etkisinin artması için cildinizde erir. Cildinizin bir gecede yeniden doğmuş gibi olmasına, aydınlanmasına ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cildinize taze, canlanmış ve ışıl ışıl bir görünüm kazandırır.

Pure Beauty Super Brightening Essence
Bu Essence’ın eşsiz aydınlatıcı formülü, cilde daha iyi nüfuz edebilmesi, daha iyi emilebilmesi, aydınlatıcı ve besleyici etkisinin artması için gün boyu erir ve cildinize karışır. Aydınlatıcı sistemi pigment oluşumu ile savaşmaya ve antioksidan etkiler göstermeye yardımcı olur, cildinizi daha temiz ve daha parlak tutar.

Pure Beauty Super Brightening Göz Jeli
Bu göz jeli, cildinizi canlandırmaya yardımcı olmak ve etkili bir şekilde pigment oluşumuna karşı savaşmak için gözlerinizin etrafındaki hassas bölgeyi hedeflemektedir. Eşsiz aydınlatıcı formülü, aydınlatıcı esansın deriye nüfuz etmesini sağlar, aynı zamanda cildi UV ışınları ve serbest radikallere karşı korur. Ayrıca göz çevresindeki koyu halka ve şişliklerin üstesinden gelir, böylece gözlerinize daha enerjik ve daha parlak bir görünüm kazandırır.

Pure Beauty Super Brightening Yüz Temizleme Köpüğü
Bu gelişmiş temizleme formülü, cildinizi parlatmak için cildinizdeki kirlilikleri arındırmaya, melanin oluşumunu kontrol altında tutmaya ve yatıştırıcı etkiler sağlamaya yardımcı olur. Antioksidan etkileri arttırmak için içeriğindeki özel kırmızı granüller E vitamini salarken, cildinize daha parlak, daha temiz ve daha kusursuz bir görünüm vermek için cildinizi besler ve aydınlatır.

Pure Beauty Super Brightening Tonik
Bu toniğin eşsiz aydınlatıcı formülü, matlaşmaya karşı etkili bir şekilde savaşmak ve cildin renk tonunu geliştirmek için antioksidan, yatıştırıcı ve aydınlatıcı etkilere sahiptir.

Pure Beauty Super Brightening Başlangıç Paketi
Pure Beauty Super Brightening cilt bakım serisi aydınlatma teknolojisinde, eşsiz doğal beyaz çiçek kompleksi ( Beyaz Gül, Süsen ve Nilüfer ekstreleri) ve Beyaz İnci& Dut kökü ekstresi, Arbutin, B3 vitamini (Niasinamid) karışımı ile - ‘İleri Aydınlatıcı Kompleks’ ( A.W.C.)- en son gelişmeleri bir araya getirmiştir. Cildinizi etkili bir şekilde pürüzsüzleştirir ve nemlendirir, UV ışınları ve serbest radikallere karşı korur. Temiz, kusursuz, yumuşak ve ışıldayan bir cilt için pigment oluşumunu kontrol altında tutar.

Ben daha yeni aldım 3 tanesinden. Temizleme jeli, tonik ve spf 15 gündüz kreminden. 3 gündür kullanıyorum. Daha sonuçlarını görecek kadar zaman geçmedi ama ilk izlenim fena değil. Temizleme jelinden çok az kullanmak yetiyor, özellikle hassas cildi olanlar için iyi gelebilir çünkü kremsi.. Kremi ise hafif bir güneş koruma kremi gibi. Zaten spf 15 olanı koruma faktörlü ki bu iyi birşey çünkü bana göre ciltteki lekelere en iyi gelen şey güneş koruyucu kremler. Gelelim toniğine, ben en çok bunu beğendim. Diğer toniklerin aksine su gibi akışkan değil pek, biraz kıvamlı. Jelli gibi ama durulanmıyor. İlk izlenimlerim bunlar.
Daha sonra diğerlerini de deneyebilirim belki. Mağazaya gittiğimde deneme boylarının bulunduğu paketten kalmamıştı. O yüzden bunları orjinal boy aldım ama tavsiyem iyi gelip gelmeyeceğini anlayabilmek için deneme paketi almanız.
Bu arada nar takviyeli bir serisi daha gelmiş, merak etmiyor değilim. Ama şimdilik param bunlara yetti

içinde arbutin varsa ise yarar yoksa cilt beyazlatma tek basina çiçeklerle olmaz

birde kremin falan fiyati ne kadar yazabilirsen sevinirim. Antalyada da açilmis da watsons biraz uzakta ama çok sevindim ona gore gidip bakiyim =)

arkadaşlar ben diğer ürünlerini bilmiyorum ama temizleme yağına bayıldım. inatçı siyah noktalarıma bile iyi geldi...

Ben kuafor ve makyaj uzmaniyim genis kapsamlı bi guzellik merkezinde calisiorum ve senelerdir yuzumun kurulugunu gideremezdim bu urunun serumunu kullandm ve cok memnun kaldim calistgm merkzde cilt bakimindada urunlerden bicogu kullanilio ve herkz memnundu bnde bicok urununu hem isyerinde kullandm hmde evde kendime aldm inanin hic bgenmedim diyecegim bi urun bile yok hepsi gercekten cok başarılı sadece cildinize uygun olani bulmanız yeterli ve fiyat konusunda inanın dha ucuz bi cok professional ürünlere göre ve gercekten cok cok daha kaliteli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…