watsons rezaleti

dilekle

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
36
5
44
osmaniye park328 deki watsons çalışanları hakkında...

ne ürünler hakkında bilgi sagibiler nede yakından ilgileniyorlar

zorla çağırıyoruz 30 sn durup kaçıyorlar bi daha görmüyoruz bile.

yine bir ürünü kendim buldum açılmamış olanını istemek için epey bekledım

sonunda geldı kasada işi mı varmış neymış..peki sonra ne oldu?reyon lardan kasaya geldim

bu sefer kasada bekledım 5 dk lık alişveriş için yarım saatımı harcadım.diğer watsons larda
durum nedir ilgisizlik her yerde mı var??

Tam.aynısını yazacaktim. Bende Istanbulda girdim birisi gekdi istediğim ürünü sordum makyajla falan uzak olmama rağmen ben ondan daha çok bilgiye sahipmisim. Bir dahada girmedim Watsons a. En iyi gratis hep güler yüzlü ve ilgililer

aynen bende gratis calışanlarına bayılıyorum

buradaki de hemen hemen öyle...
ben de geçenlerde bir allık alacaktım öneri sordum ama yine eski allığımdan aldım çıktım.
yazın tatile gideceğiz krem önerisi soruyorum. sonra netten bulduğum bir kremi istedim yok dedi. dolaştım ben buldum aldım çıktım...
var bir eksiklik,umarım giderilir...

Evet çok ilgisizler firma yetkililerinin bu konuya el atması şart!

kendi bulunduğum şehirde küçük bir watsons var ama çalışanları çok ilgili hatta geçenlerde çalışan kız o kadar ilgilendiki keşke başımdan gitsede rahatça bakabilsem dedim

izmittekinde sorun yasamadım ben yeni acılanda dediginiz gbi bir sıkıntı olmustu kızın biri kalyon varmı dedi iki tane gorevli o ne dedler yuh dedm nasıl bilmezler kızda oje dedi anlattı durdu aa varmı bilmem falan dediler oyle gecistirdiler kızda bulamadı

bnei arayıp özur dediler yalandan ama kuru kuru en azından bir indirim kuponu felan gönderebilirlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…