• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Watsons onarıcı bakım kreminden almak istiyorum ama hangisini ? Ballı , avakadolu

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Saçlarım orelden yanık çok kestirdim artık yeter ya 1 sene oldu , ama saçım yapısı bozulur mu ya kalın telli gür saçlarım çıkması lazım değilmiydi bu durum başına gelenler lütfen paylaşın birde bu ürünü çok duyuyorum gerçekten faydasını gören var mı iyice kötü etmiyimde zaten parlaklık her yönden berbat durumda saçım

ben ballısından cok memnun kaldım canım.bırde selectıve ammıno keratın maskesı var herkes cok memnun ozellıklede yanık sac konusunda mucıze dıyorlar.sac bakımında kullanılan urunler bolumunde bı ıncele ıstersen

bende ballısının çok faydalı olduğunu duydum.kullananlar çok memnun kaldığını söylemişler.

watsons hakkaten ıyımı ya. bırınden duydum bnde ballı sac kremı dedı cok ıyı vs. bnde o markayı ılk kez duyuorm. ucuzmus bıde nasıl guvenılırmı

canım watsons bi kozmetik mağazası aslında ama son yıllarda kendi markasını çıkarıyor.yanılmıyorsam her ilde mağazası yok.ben bazı ürünlerini kullanıyorum gayet memnunum.

Son düzenleme:
platin sarısı bakımı en zor olan saç rengidir watsons un ballı maskesini avucuma doldurup saçıma uyguluyorum sankı saçlarım yağ olup akıyor yumuşacık oluyor tarama zorlugu çekılmıyor pamuk gibi oluyor 7 8 tl fiyatları çokta güzel indirimleri oluyor 8 tl nelere vermıyoruzki bence mutlaka denemelısınız saç kremine bile gerek kalmıyor :)

canım gliss diye bir saç spreyi var benim saçıma çok iyi geldi dökülmesi epey azaldı,parlaklaştı.o da watsonda satılıyor en son 6 liraya düşmüştü,durulanmıyor ama saçta yapışkan bir his bırakmıyor.Geçekten cok faydasını gördüm,bir dene derim.:10:

platin sarısı bakımı en zor olan saç rengidir watsons un ballı maskesini avucuma doldurup saçıma uyguluyorum sankı saçlarım yağ olup akıyor yumuşacık oluyor tarama zorlugu çekılmıyor pamuk gibi oluyor 7 8 tl fiyatları çokta güzel indirimleri oluyor 8 tl nelere vermıyoruzki bence mutlaka denemelısınız saç kremine bile gerek kalmıyor :)

Nasıl uygulanıyor ? Banyodan çıktıktan sonra ıslak saça mı daha sonra durulanıyor mu ?

Saçlarım orelden yanık çok kestirdim artık yeter ya 1 sene oldu , ama saçım yapısı bozulur mu ya kalın telli gür saçlarım çıkması lazım değilmiydi bu durum başına gelenler lütfen paylaşın birde bu ürünü çok duyuyorum gerçekten faydasını gören var mı iyice kötü etmiyimde zaten parlaklık her yönden berbat durumda saçım

bencede ballısı daha iyi ama birde bira mayalısı var ilgimi çekmişdi ondan kullanan varmı acaba nasıl bir etki yapıyor saçda merak ettim

yoğurtlu cila almıştım saçları ışıl ışıl yapıyor, simli gibi

aloe veralı yumuşatıp parlatıyor, kokusu güzel

ballı saç cilası süper kokuyo yaa :69: favorim bu:69:

Son düzenleme:
Back