• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Watsons İndirimleri

tbysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
2
0
36
İstanbul
Watsons benim için en önemli yerlerden biridir. :69:İçeride çok değişik ürünler bulabilme imkanına sahip oluyorsunuz. Her keseye uygun olması da ayrı bir güzel ! Bugünler de dikkatimi çeken indirimleridir.

Watsons alışverişlerinizde Max Factorden 2 ürüne makyaj çantası hediye ediyor. Bu makyaj çantası içinde Ufak boy Second Skin Fondoten, Kohl Pencil göz kalemi ve Vibrant likit ruj var. Rujun rengine bayıldımmm istek listeme ekledim :)
$vibrant-curl-2_250x250.webp $MAX-FACTOR-SECOND-SKIN-FONDOTEN-BEIGE__32092785_0.webp

Maybelline Colorsensational gloss ve rujlar 18,99 tl yerine 14,99 tl'ye alabiliyorsunuz. Renkleri mevcut ama benim sevdiğim rujları oldu. Özellikle kırmızı :))

$081009-maybelline-lipstick-400.webp

Loreal Paris markasında ki tüm rimeller %20 indirimli ! Rimmel marka kirpik büyümesini destekleyen Zooey Deschanel Lash Accelerator maskara 19,99tl. Maskara ihtiyacı olanlara denemesi geğer gibi gözüküyor :) Alix Avien'in tüm maskaraları da %50 indirimli. Flormar Sculpting maskaralar 11,99 tl yerine 7,99tl.

Diadermine cilt temizleme ürünlerinden hangisini alırsanız alın sadece 9,90 tl.

$DiadermineDermoDetoxRangeTR0409_pboxx-pixelboxx-118406_300dpi_1772H_1772W.webp

Nivea Visage Young yüz temizleme jeli ve tonik set 12,90 tl

$Nivea-Visage-Young-Clean-Deeper-Peeling-Stay-C__33616298_0.webp

Ve daha bir çok üründe indirimler mevcut. O yüzden eksiklerinizi tamamlamak için Watsons mağazalarına bir uğrayın derim ;)

daha fazlası için tık tık :9:

Eklentiler

• $maybelline-colour-sensational-lipstick-.webp
    $maybelline-colour-sensational-lipstick-.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 140
Son düzenleme:
Back
X