• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Watsons daki şampuanlar

mrc0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
156
61
98
Kızlar şampuan önerisi istiyorum. Saçlarım önceden de kuruydu şimdi de boyadan sonra daha da kurudu elidor,blendax,panthene,dove,bioxin şampuanlarından sonra bıktım böyle olmayacak dedim live clean e başladım yaklaşık 9 aydır onu kullanıyorum saç kremi olarakta live cleanin saç maskesini alıp kullanmıştım çok güzel 1 ayda saçlarımı yumuşatmıştı ama çok pahalı maskesi indirimlerede ben denk gelmedim. Şimdi sorun şu live clean den sonra organix, john frieda, urban şampuan ve kremlerini kullanan evet bu 3 markadan biri çok iyi diyenleri görmek istiyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Live cleani değiştirdiğine deysin diye sizin önerilerinizi bekliyorum :)

John frieda diyorum ben eger pahali gelmez alir kullanirim diyosan :)
Ben kullandigim donemde cok memnun kalmistim ama fiyat olarak pahali buldugum icin birakmistim fiyatina gore ml leri cok az cabuk bitiyor bereketli olmuyor haliyle.. Dedigim gibi benim icin sikinti degil diyosan kesinlikle john frieda diyorum ben turkuaz renkli olani volume yaziyodu onu kullanmistim sac kremiyle beraber yumusacik yapmisti saclarimi :)

Back