yok canım ya kullanmadım onuda almayı unuttum ,inanırmısın kozmetik alışverişlerinde kendimi kaybediyorum bazen başka bişi almaya çıkıyorum bissürü başka şeyle çıkıyorum ordan yaa kocaman bir watsons poşetiyle eve döndüm ama almak istediğim biralı şampuan ve ballı saç maskesini unuttum ya
yok canım ya kullanmadım onuda almayı unuttum ,inanırmısın kozmetik alışverişlerinde kendimi kaybediyorum bazen başka bişi almaya çıkıyorum bissürü başka şeyle çıkıyorum ordan yaa kocaman bir watsons poşetiyle eve döndüm ama almak istediğim biralı şampuan ve ballı saç maskesini unuttum ya
yanık saçlara tek çözüm selective profesyonel ammino keratin saç maskesi ve otacı on bitkili canlandırıcı şampuan tek geçerim kızlar mutlaka deneyin faydasını görürsünüz.
Ben kullandım bu şampuanı yağlı saçlara iyi geliyor diye duymuştum. Bu konuya pek bir katkısı olmadı çünkü maskesiyle kullandım mecburen yoksa sert oluyorsu saçlarım. Hacim konusunda memnun kaldım. En sevdiğim seyi kokusu oldu tam temizlik kokuyor. Bir şampuana yakışabilecek en güzel koku bence hala unutamıyorum:))) Çok memnun kaldığım söylenemez ama sırf kokusu için 3 ay kullandım