çok enteresan ya öyle mi dedilerdemek ki saçtan saça farkediyor olay ,oysa ki nette makyaj bloglarında çok methini okudum son günlerde stok yapanlar bile var yani her duyduğunu almıcaksın demek ki:)
ama ben denemeden duramam ben bunu
en çokta biralısı beğeniliyomuş benim saçım kıvırcık her ürün iyi gelmiyo düzleştiriyo saçımı ne bileyim öyle deyince bende güvenemedim :44:
tatlım ben ballı maske kullanıyorum anneme tatile gelince buradaki şampuanlarla saçım uyuşmadı ve bir şampuan alayım dedim watsonsa gittim düşündüm ballı maskeden memnunum diyerek ballı şampuan aldım . benim hoşuma gitti ama tarağn saçtan kayıp gitmesi ayrı benimde saçlarımdan tarak kayıp gidiyor ama ben mavi su kullanırım muhakkak her duştan sonra =)
bende öyleyim canım heryere erkek arkadşımı da sürüklüyorum ne aldğmı görüyo da laf etmiyo hatta desteklyo kimi zaman =) dediğim gibi ama saçımın taraktan kaymasını sadece şampuana bağlayamıyorum çünkü mavi su kullanıyorum. bu arada kızlar benim saçlarım da bukle bukleydi hatta bildiğinz maşalı gibiydi kabarık da değildi yapışıkta sürekli kuaförden çıkmış gibiydim hatta ama boyalardan sonra zamanlar bozuldu şimdi dalgalı ama öyle kabarık elektirklenen bir dalga da değil bu halini de seviyorum gerçi ama siz siz olsun sık sık boyatmayın =)bende mavi su kullanıyorum aslında ama bu aralar kullanmıyorum tarak kayıyor diyorsun ballı yı da deneyeyim bakalım var ya böyle her duyduğumu alıyorum sonra duş malzeme kaynıyor
evlenince kocam yandı alıp duruyorum boşamasa bari beni
benim saçlarımda kıvırcık bilemedim şimdi ya bukleleri mi bozuyormuş:44:
bende öyleyim canım heryere erkek arkadşımı da sürüklüyorum ne aldğmı görüyo da laf etmiyo hatta desteklyo kimi zaman =) dediğim gibi ama saçımın taraktan kaymasını sadece şampuana bağlayamıyorum çünkü mavi su kullanıyorum. bu arada kızlar benim saçlarım da bukle bukleydi hatta bildiğinz maşalı gibiydi kabarık da değildi yapışıkta sürekli kuaförden çıkmış gibiydim hatta ama boyalardan sonra zamanlar bozuldu şimdi dalgalı ama öyle kabarık elektirklenen bir dalga da değil bu halini de seviyorum gerçi ama siz siz olsun sık sık boyatmayın =)
:44: bi dene bakalım belki sana iyi gelir
deneyince yazarım artık daha karar veremedim gerçi bir de şu elimde ki kullandığım ürünler bitsin de bakalım
canım bu mavi suyu nerden bulabilriim bende almak istiyorum
evet saç maskelerinden herkes çok memnun ama benim merak ettiğim kısım şampuanları?
tatlım kuaför malzmleri satan yerlerde bulabilrsn kuaförlerdede var ama fiyatlarını ne kadar arttırp satıyolar görsen =)
canım bu mavi suyu nerden bulabilriim bende almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?