watsap sorunu

aishwaryarai

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
13
4
1
arkadaslar bi sorunum var benim hattim borctan dolayi iki taraftanda kapali telefonumuda sattim o numarama ait watsap o telde kaldi watsapim hala var gorunuyo borcu suan odeyemem telide acil sattigim icin silememistim simdi bu watsabi nasil silicem bilgisi olanlar yardimci olabilirlermi bana

hattınızı bir telefona takın, wifi üzerinden nete bağlanıp whatsapp indirin.Kendi numaranızı girip whatsappınızı aktif edin. hattın kapanması önemli değil internet üzerinden kendi numaranızı kullanabilirsiniz.O zaman diğer telefondan whatsappınız kapanır.

kralice taci yani internete bagli olmasimi onemli

kralice taci yani internete bagli olmasimi onemli

Aynen öyle.Yani mesela ben zamanında bi hat aldım.Hattı açtırmadım bile.Ama wifi üzerinden aldığım numaranın whatsappını indirip aylarca kullandım.Zaten whatsapp gerektiği için almıştım hattı.Kısacası hattın kapalı olup olmaması bişeyi değiştirmez.Telefona hattı takıp telefonu açıp sonrada kablosuz internetten birine bağlanıp whatsappı indirebilirsiniz. zaten siz whatsappı indirince diğer telefonda açık olan whatsappınız direkt kapanıcak baska telefona indirdiğiniz için.İki telefonda birden aynı whatsapp kullanılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…