• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Walmart'ın salatasından ölü yarasa çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Walmart'ın salatasından ölü yarasa çıktı
  • 2 saat önce

_95580124_2049c378-077e-434e-9ed3-f558f409753d.jpg
Telif hakkıFANK209
ABD'li perakende devi Walmart'ın ürettiği bir salata çeşidi, Florida'daki müşterilerin pakette çürüyen bir yarasa bulması üzerine geri çağrıldı.

Organic Marketside Spring Mix adlı salatayı yemeye başladıktan sonra yarasayı bulan iki müşteriye kuduz testi yapıldı.

Şirket, güney eyaletlerinde satılan paket salatayı daha önce alanların ürünü atması gerektiğini duyurdu.

Walmart ayrıca, salatayı satın alanların ödediği paranın geri verileceğini bildirdi.

Salgın Hastalıklarla Mücadele Merkezi (CDC) iki müşterinin salatayı açıp yemeye başladıktan sonra bozulmuş haldeki yarasa cesedini fark ettiklerini duyurdu.

Yetkililer, salatalarında yarasa cesedi bulan iki Floridalı müşterinin ve yarasa cesedinin CDC laboratuvarında kuduz testinden geçirildiğini bildirdi.

_95571153_gettyimages-176560637.jpg
Telif hakkıGETTY IMAGES
Image captionFlorida'daki iki müşteri kuduz testinden geçirildi.
CDC'nin açıklamasında "Her iki kişinin de sağlık durumu iyi ve herhangi bir kuduz hastalığı izi bulunmuyor" dedi.

CDC ayrıca, yedikleri salatada hayvan kalıntısı bulanların sağlık merkezlerine başvurmaları tavsiyesinde bulundu. Ancak salatalarında hayvan kalıntıları bulunmayanların tıbbi yardım almasına gerek olmadığı da vurgulandı.

Walmart ise, söz konusu salatanın asıl olarak güneydoğu eyaletine dağıtıldığını ve geri toplanması için yetkililerle işbirliği yapıldığı bildirildi.
http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-39564454

Disarda salata hamilelikten dolayi yemekten cekiniyorum zaten ancak bi catal alirim.ay bide yarasa ciksa icinden bocuk mocuk neysede yarasa nedir arkadas

Acaba gerçekten salatadan mı çıktı, yoksa zengin firma walmarttan para koparmaya çalışan iki uyanık mı okuyoruz... Haberi okuyunca benima aklıma ilk bu geldi. Ne alaka yani koskoca yarasa salatanın ortasında? Sinek, böcek olsa anlayacağım da, yarasa dedin mi, yok devenin nalı diyorum afedersiniz.

Back