Wallsticerla portmantoya ilave yaptm

ozlemn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
112
6
96
43
Tekirdağ
merhaba, benım portmantom cok dar ıkı mont sıgıyor mısafır gelınce onların montları sandalye arkalarında cocuk odasında falan gezıyor, gecen bir dergide gördüm ve hemen kağıt alıp yaptım yaprakların aralarına 4 yada 5 tane civi çakılacak ve ağaca asılmıs gıbı duran sapkalar montlar yada şemsiyeler, az önce bıtırdıgım için çivileri çakamadık geç oldu saat onlarıda yapınca tekrar bir resim eklemeye calsırım, birde pisiciğimiz oldu koridorda :) onuda dergide görmüştüm.:sm_cool:

ewet çivileride çakabıldık bugun..ben 4 tane caktım ama aslında ılave dallarla cıvılerde ıhtıyaca göre arttırılabilir sanırım..

Son düzenleme:
canım fiyatı yok, ben yaptım :) digitalbaskı yapar bır yerden artık olan kağıtlardan rica ettim verdiler arkasına cizip makasla kestim ve yapıstırdım kağıt kendınden yapışkanlıydı..

atık kağıtlar ha.... bu fikir süper... bende hazır çıkartma sandım... şimdi gözümde o kadar çok şey canlandıki... bende yapabilirim.şu reklamcılardan bahsediyorsunuz değilmi.afiş falan yapan...onlarda atık kaıttamı oluyormuş... fikri tutttum...

evet haflerle falan yazılar yazan reklamcılar genelde tabeelaarında digitalbaskı merkezi falan yazar.. hem sadece siyah değil diğer renkte kağıtlarda oluyor..

arkadaşlar benimde aklıma şu yapışkanlı folyolar varya dolap falan kaplanan arkası yapışkanlı onlardan yapmak geldi ama benim çizimim güzel değil arkadaşın gibi güzel çizemem :umursamaz:

çok gusel olmuss yaa
gule gule kullan kaydirigubbakcemile5

teşekür ederim, sizde yaprsınız kızlar alın resımden bır cıktı, bakarak cızın, köseler nerede kesısmız nerede donmus vs. detaylara dıkkat edersenız yapabılırsınz...

Back
X