• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Wall-E

kurmis

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
8.179
34
358
walle1jm1.jpg

Dünya gezegenini terk eden insanlar tarafından unutulduktan sonra, uzun yıllar boyunca yapayalnız yaşayan ve bu süre içinde programlandığı işle (çöp tasnifiyle) uğraşan robot WALL-E, günün birinde EVE adlı çok güzel bir arama robotuyla karşılaşır ve hayatı aniden yepyeni bir anlam kazanır.

WALL-E’nin elinde gezegenin geleceğinin anahtarının olduğunu keşfeden EVE, artık başka bir gezegende yaşayan ve dünyaya güvenlik içinde geri dönüş haberini heyecanla beklemekte olan insanlara bu bilgiyi rapor etmek için müthiş bir uzay yolculuğuna çıkar. Ancak WALL-E’ de boş durmamış, çok beğendiği EVE’in peşine takılarak onunla birlikte galaksiye açılmıştır. Beyazperdedeki gelmiş geçmiş en heyecan verici ve en yaratıcı komedi macerası böylece başlar.

Geleceğin daha önce hiç hayal edilmemiş vizyonlarını içeren bu filmde WALL-E’ye, aralarında bir hamamböceği ile bozuk robotlardan oluşan kahraman ruhlu bir topluluğun da yer aldığı birbirinden ilginç karakterler eşlik eder.

uzun zamandır izlediğim en eğlenceli ve aynı zamanda da duygusal(!) animasyon...
diğer pixar yapıtlarında da olduğu gibi çocuk olmaya gerek kalmadan büyükler olarak da keyif alınarak izlenebilecek bir film..
tavsiye ederim..

kesinlikle bhk'cım. dün izledim kızımla. dünyamıza dikkat etmezsek olacağımız son durum budur. hem eğlenceli hem düşündürücü...

hele eva demesi yok mu , öldürdü beni kerata :))

animasyonları çok seviyorum
ve bu filmi daha önce güzel diye duymuştum şimdi biraz daha şekillendi teşekkür ederim arkadaşlar

çoğu kişi animasyon çocuk işi ne o öyle diyorlar ama inadına insanın izleyesi geliyor ve vol.i gerçekten çok güzeldi :) bence büyük küçük herkesin izleyebileceği bir animasyon

bence gayette büyükler için kaydirigubbakcemile2 tekrar izlemek istediğim filmler arasında

dün fragmanını izledik annemle, çok tatlı bir filme benziyor. ayrıca güzel mesajlar verdiğini de duymuştum. animasyon filmlerin sadece çocuklar için olduğunu düşünenlere acıyorum sadece:jeyyar:

hay ben bu Wall E'nin.Çok üzgünüm çoook. Kıvanç hastası oldu, bebe Wall E'yle yatıp Wall E'yle kalkıyor. Tutturdu illaki Bana Wall E alın. Birde pahalıki meret. Bağıra bağıra gitti 89 TL.:a015:

hay ben bu Wall E'nin.Çok üzgünüm çoook. Kıvanç hastası oldu, bebe Wall E'yle yatıp Wall E'yle kalkıyor. Tutturdu illaki Bana Wall E alın. Birde pahalıki meret. Bağıra bağıra gitti 89 TL.:a015:

kaydirigubbakcemile3 e tabii gerçek bebeklerle böyle sorunlar olabiliyor sanırım. neyse ki biz koca bebekler sık yapmıyoruz bunu. hoş ben bir ara annemden shrek'teki eşeğin oyuncağını istemiştim ısrarla (24-25 yaşlarındaydım, küçücüktüm yani :ecrin_bebek:) ama annem evde yer kalmıyor, koca eşek nereye koyacaksın onu diye almamıştı senağlama

kaydirigubbakcemile3 e tabii gerçek bebeklerle böyle sorunlar olabiliyor sanırım. neyse ki biz koca bebekler sık yapmıyoruz bunu. hoş ben bir ara annemden shrek'teki eşeğin oyuncağını istemiştim ısrarla (24-25 yaşlarındaydım, küçücüktüm yani :ecrin_bebek:) ama annem evde yer kalmıyor, koca eşek nereye koyacaksın onu diye almamıştı senağlama
he he iyi li buz devrindeki mamutu istememişsin naniknanik

he he iyi li buz devrindeki mamutu istememişsin naniknanik

değil mi ama delikafadulden onu da isteyebilirdim yani, sadece sincapla susturmuştular oysa ki beni buz devri zamanı CADIARZU kazıklandım mı acaba, doğru ya minnacık şey, kitaplıkta duruyor Çok üzgünüm çoook bana ne bana ne istiyorum işte, hıh :dilcikar:

kaydirigubbakcemile3

Cok begendim : )
cok duygusaldi ...:asigim:

Selim Mert iyi dadandi yalniz wall-e ye ;hergun izliyor :bbo: : )

Back