- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi mavi-hayal
-
Bnde hamileyim ve 27 haftalık iki taraflı su birikimi 10mm/11mm hafif hidrosefali dendi. Sizin kaç mm idiArkadaslar bebegime 16 haftalik hamileyken hidrosefali teshisi kondu sonradan beyin hicreleri gelisememis dendi corpus colossun gelisememis v.s .....deerken ben bebegimi aldirmadim 36.haftada dogum oldu bebegim sant ameliyati oldu kaslari cok zayif ve salik doktorlar walker warbuk sendromu dediler bu sendrinu duyan bilen yadayan varsa lütfen yardim edin neler olabiilir bundan sonra bizi ne bekliyor
17 mm idiBnde hamileyim ve 27 haftalık iki taraflı su birikimi 10mm/11mm hafif hidrosefali dendi. Sizin kaç mm idi
merhaba son durumnz be acaba aynı durumdaymBnde hamileyim ve 27 haftalık iki taraflı su birikimi 10mm/11mm hafif hidrosefali dendi. Sizin kaç mm idi
başınız sağolsun sıvı bırıkımı dısında ukrrasnkarda baska bı belırtısı varmıydı genetık testle mı ogrendınz nasıl ogrendınz cok endıselıym bnde artarsa dıe bnm kızım olacak ınsaallahBenim oğlumun malesef genetik bir hastalığı olduğunu öğrendik hayati riskli bir hastalık 7 ay yaşayabildi kuzum sizin durumunuz tam olarak ne kaç ayliksiniz
Merhaba bebeğinize sonra ne oldu nolur güzel haber verinArkadaslar bebegime 16 haftalik hamileyken hidrosefali teshisi kondu sonradan beyin hicreleri gelisememis dendi corpus colossun gelisememis v.s .....deerken ben bebegimi aldirmadim 36.haftada dogum oldu bebegim sant ameliyati oldu kaslari cok zayif ve salik doktorlar walker warbuk sendromu dediler bu sendrinu duyan bilen yadayan varsa lütfen yardim edin neler olabiilir bundan sonra bizi ne bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?