• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Wag (maşa) kulananlar özellikle fonexin

baby03

4 aşk dolu kalp ♡♡♡♡
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
5.206
9
158
merhaba bayanlar 1-2 aydır örülmüş açılmış şeklinde bir saç görünümüne sahip olamk istiyorum.

önce babyliss any vave wag maşaya baktım piyasa fiyatı...160 tl.

fonexin sitesinde ise fonex wag maşa 90 tl

çok para vermek istemiyorum ama güzelde dursun istiyorum fonex wag kullanan varsa yorumlarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyorum

$untitled.webp bu fonexin

buda babylisinn

$imagesCAX3MDJQldldjf.webp sizce hagisi

babyliss daha kullanıslı ve dayanıklı gibime geldi ama kalın.. ince olsa daha hoş olur sanki :26:

ya öldüm bittim ya yılbaşı hediyesı bunu isticem eşimden :1: ben nasıl bundan geri kalırım ya ilk kez görüorum :9:

merhaba bayanlar 1-2 aydır örülmüş açılmış şeklinde bir saç görünümüne sahip olamk istiyorum.

çok para vermek istemiyorum ama güzelde dursun istiyorum fonex wag kullanan varsa yorumlarınızı ve resimlerinizi merakla bekliyorum

Eki Görüntüle 531878 bu fonexin

buda babylisinn

Eki Görüntüle 531880 sizce hagisi

ayyy bu saçları yapan alet de mi var
bi yaşıma daha girdim
biz de örüp yatma suretiyle bişeyler yapıyoruz:37:
ne güzel şey nasıl yapılıyo peki
normal maşam var da bunu ne gördüm ne duydum

off sormayın kızlar

:)

bende 1 aydır gördüm ve istiyorum üfsss çok beğendimmm

normal maşa gibi tutam tutam saçı alıp

3-4 saniye saçta bekletiyorsunn ve sonuç görseldeki gibii iştee

ama iyide hiç kullanan yokmu:(

zaten çok bilinmiş bir ürün sayılmaz

bir tek bilinmiş marka olarak babylisste var:50:

kullanan varsa yazabilirmi yaa. bende teyzeme evkur tarzı bi yerden aldırıcam kendime doğum günü hediyesi olarak :1:
evkurda görmüştüm gözümün önünde bi kıza yaptılar çokda güzel oldu ama bikaç saat sonra örülüp açılmış gibi olursa istemem ben yaa :18: benim gördüğümün markası rowentaydı sanırım.
bide benim saçım baya uzun. birazda katlı. nasıl olur kii:18:

Eki Görüntüle 531878 bu fonexin

buda babylisinn

Eki Görüntüle 531880 sizce hagisi

bence babylis al canım. hem bilindik kaliteli marka. benim arkadaşıma almayadan gelmişti markasını hatırlıyamiycam çok dandikti ne ısınıyodu ne doğru düzgün şekil veriyodu. minik minik örmüşsünde açmışsın gibi yapıyodu bide elektrikleniyodu. bence babyliss

bence babylis al canım. hem bilindik kaliteli marka. benim arkadaşıma almayadan gelmişti markasını hatırlıyamiycam çok dandikti ne ısınıyodu ne doğru düzgün şekil veriyodu. minik minik örmüşsünde açmışsın gibi yapıyodu bide elektrikleniyodu. bence babyliss

örüp açmışsın gibi duruyor

evkurda açık denenebilen maşalarr var birgün denedim ama kız yaptııı birkaç saat sonra kalmadı saçımı topladığım için

ve belkide maşa tamm ısınmadığı için oldu:/

birde gidip kendimmi denesem neee

hadiiii kullanan biri yazsın amaaaaa

sayın ziyaretçiler sizi görüyorum:=)))))))

belli ki sizide ilgilendiren bir konu

bi zahmet üye olun da fikrinizi yazın yahu
:7::9:

bir başka konuda pek beğenilmediği yazıyordu arkadaşlar. bulmaya çalışayım.

köpük sprey felan sıksak belki bozulunca çok kötü olmaz yaa. ben çok istiyorum bunu almayı ama az parada değil 150 tl bide alıp bi kenara atarsak üzülürüm yaa.

köpük sprey felan sıksak belki bozulunca çok kötü olmaz yaa. ben çok istiyorum bunu almayı ama az parada değil 150 tl bide alıp bi kenara atarsak üzülürüm yaa.

evet para verip hüsrana uğramaktan korkuyorum bende:18:

koca kk da bır wag kullanıcısı yokmu yaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52:

Bende teknosada gördüm geçen gün babylissinkini bayıldımm bayıldımm.
Çok severim örüp açılmış halini saçımın ama babyliss çok kalın daha ince maşası olan bi marka istiyorum.
Bekliyem bi süre sonra braun falanda çıkartır nasılsa :37:

bikaç saat sonra kalmamasının nedeni köpüksüz olduğu içindir köpüksüz benim saçımda maşa bile durmuyordu (sağlıklı ve boyasızken tabii bu dediğim, şimdi maaşallah elimi çarpsam öyle kalıyor yıpranmışlıktan :9: ) neyse ben bilmiyorumm denemedim ama benim kuaförümde fonexinkine benzer bir tane vardı ama ordakiler onu maşa gibi kullanıyordu nasıl kullanıcaklarını bilmediklerindendir ama heralde o kehkehkekh :9:

daha demin gezinirken başka bir konuda da bundan bahsediliyordu ordaki video dan sonra yaptığım araştırmalarda adının triple barrel waver olduğu ve yabancı alışveriş sitelerinde çok daha ucuza bulunabildiğini gördüm haber veriim dedim :3

ya bu 90tllik olanı ben de görmüştüm
emin olamadım ki ..

ben burda gördüm begendim bu masayı arastırdım bi kac sekli var.gösterdiğiniz dısında kuaförüm.com da 270 tl ye benzer masa var dalgası daha keskin..videosunu görmüstüm daha hos duruyordu..alırsam bundan alcam

Geçen gün evkurda babyliss in wag maşasının fiyatını sordum. Peşin olarak 118 dediler. Daha önce baktığım yerlerde falan 150 diyolardı.
Fiyatını duyunca aldım bu gün. Saçlarımı yıkayıp denedim hemen :1:
Ben çok beğendim çok hoş durdu saçlarım.
Babyliss dışında bi markanın daha vardı fonex olmadığına eminim ama adını hatırlamıyorum.
Çok bilinen bi marka değildi sanırım unuttum fiyatınıda sormamıştım gerçi..

Düşünen varsa tereddüt etmesin derim..

Geçen gün evkurda babyliss in wag maşasının fiyatını sordum. Peşin olarak 118 dediler. Daha önce baktığım yerlerde falan 150 diyolardı.
Fiyatını duyunca aldım bu gün. Saçlarımı yıkayıp denedim hemen :1:
Ben çok beğendim çok hoş durdu saçlarım.
Babyliss dışında bi markanın daha vardı fonex olmadığına eminim ama adını hatırlamıyorum.
Çok bilinen bi marka değildi sanırım unuttum fiyatınıda sormamıştım gerçi..

Düşünen varsa tereddüt etmesin derim..

memnun musunuz ben de almak istiyorum da.....
saçı yıpratıyor mu??

memnun musunuz ben de almak istiyorum da.....
saçı yıpratıyor mu??
Yeni aldım daha şimdilik memnunum. Saçlarımı görenlerde sevdiler güzel yapmış dediler..

Yıpratma konusunda bişey diyemicem uzun süredir kullanmıyorum çünkü.
Ama düzleştirici ne kadar yıpratıyosa buda o kadardır heralde..

Back
X